![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.08.2002
![]() |
cd text
siema ! czy mieliscie keidys taki problem ze nero nie chcial wam nagrywac cd textu? nagrywarka obsluguje cd text an 100% w innych prograach nagrywa cd text (feurio) a w nero nie chce . czy jest na to jakas rada
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.08.2001
![]() |
Co nero pisze, wyświetla jakiświetla jakiś komunikat? Zresztą Feurio jest lebsze do wypalania Audio, a skoro w nim CD-TEXT wypala się bez problemu to wypalaj tym programikiem
![]() ![]()
#4 |
Stały bywalec ;)
![]() |
nero nic nie wywala tylko po prostu ja mu zaznaczam zeby nagrywal cd text - nagrywanie sie konczyu a cd textu ni ma
|
![]() |
![]() |
#5 |
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
![]()
hmm... mi też się wydawało że nie nagrywa cd-text ale jak wrzuciłem do odtwarzacza samochodowego to miałem pełen opis płyty ze wszystkimi opisami jakie tam nabazgrałem (ale w kompie przy odtwarzaniu nic).
#6 |
Stały bywalec ;)
![]() |
hm
hehe qrde wlasnie w samochodzie nie wywala napisow ja nie wiem moze ten nero jest jakis dziwny ale nie wiadomo oso chodzi bo z jedna nagrywarka dziala cd text w nero a z inna nie chce np u kumpla na teac'u i samsungu nie wypalal nero cd textu a feurio wypalal - i taka kupa a ze feurio jeszczse nie obsluguje mojej nagrywarki takze trza chyba czekac:<
|
![]() |
![]() |
|
|