![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
nie rozumiem was wam padają ciągle cdki różnych marek a mi dotychczas jedynie mmore padaly i to dotychczas 4 cdki na 50 mmore dlatego ich nie kupuję co do cdrw dysana nigdy nie kupię cdrw ani cdr bo to firma lipna cmc magnetics tylko dostawalem w szczecinie więc nie będę ryzykowal z dysanami jedynie dobre mialem dysany black universal kupione w poznaniu a po za tym moje ulubione nośniki to verbatim i kupuję tylko je do danych myślę teraz o tych verbatimach do audio co wyglądają jak plyta gramofonowa i kupię na próbę 10 a nóź widelec moja wieża nie odczyta ale to malo prawdopodobne wszystko czyta na razie mi cdr cdrw jedynie drobny problem mialem z fuji zielonymi ale to nie ja spawalem więc...
![]() ![]() ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.06.2003
![]() |
A co do płyt Hawk to maiłem od Prodisc,CMC,Princo,i teraz pojawiły się w tesco od Riteca.
Hawki princo maiłem bez nadruku i były słabiutkie. Hawki prodisc cmc były ok tylko na 10szt 1szt była uszkodzona mechanicznie (rysa,kropka pod nadrukiem) Te od riteka są na razie ok nagrałem 17szt. i zero uszkodzeń mechanicznych i błędów po nagraniu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
cze
ja mam hawki kupione w auchanie po 1,2 za sztuke w slimie. sa one od Postech'a (tak podaje nero infotool) nagrywa sie na nich dobrze, tez maja blekitny spod |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() |
Wlasnie nagralem na te Hawki od Riteka. Na razie tylko 4 plyty: 2 slim z geant i 2 z cake box z tesco (ursynow 8,90 za box) i zero problemow w nero cd speed full green, zobaczymy jak bedzie za 3 miechy
Ps. Troche z innej beczki , wczoraj widzialem Verbatimy Pasele na gieledzie za stodola w W-wa cena 22 zl za paczke 10szt. Jak by to kogo inetesowalo Ostatnio zmieniany przez Ackbar : 16.06.2003 o godz. 12:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Cytat:
test overburningu wypadl tak ze wejdzie na nie 82 min i 59 sekund. mialem tez te od riteka z zadnymi zadnych problemow pzdrwm Nikita_Bennet
![]() |
![]() |
|
|