![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 09.02.2003
![]() |
cdrdoctor i cdr identifier.
Hi!
Mam problem z programikiem cddoctor (o ile sie orientuje to mial byc odpowiednik WSES'a do liteonow dla innych nagrywarek), otoz ten programik wypisuje ze nie znalazl zadnego napedu i sie wylacza ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
No coz obawian sie jednak, ze cd doctor moze miec problem z dzialeniem w przypagku wiekszosci nagrywarek...
Glownie byl robiony pod spawarki firmy SANYO i LiteON z czym jeszcze dziala to trodno powiedziec... ale sprobuje go zmusic zeby sie uruchamial nawet jesli nie wykryje napedow... |
![]() |
#3 |
Gość
|
W pliku readme masz podana wersje sterownikow ASPI z jakimi autor testowal program, sprobuj zainstalowac te same co on...
jesli nie pomoze to moze Ci podeslac wersje ktora nie sprawdza napedow przy starcie... ale to juz na wlasna odpowiedzialnosc to uruchamiasz ![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 09.02.2003
![]() |
Hmm, po przeczytaniu twojej odpowiedzi dalem mu ostatnia szanse. I dziwne - odpalil sie.... na aspi 4.60 jak w readme (wczoraj je zainstalowalem, ale wczoraj na nich nie dzialal). Niestety, za duzej wiedzy o tym co to c1,c2 jest nie mam i konfrontacja z programem przerosla moje mozliwosci zrozumienia wiec mu odpuszcze ;-)
Pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez Pabloz : 11.02.2003 o godz. 18:38 |
![]() |
![]() |
|
|