![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.03.2002
![]() |
cdrom na prim. i sec. slave
Dzieje sie cos dziwnego. Mialem podlaczony cdrom na prim slave i nigdy ale to nidy nie bylo go widac w winie po pierwszym uruchomieniu kompa. Teraz zmienilem tasme i jest wszystko w porzadku. Mam zamiar kupic nagrywarke i sprawdzam czy wszystko ok z moja plyta i te sprawy. Poza tym slyszalem ze cdrom i nagrywarka gryza sie jak sa na jednej tasmie. BTW ktora cdrw polecacie: teac24 czy liteon24. Co do tego ostatniego to sa rozne wersje (jakies B, S czy co tam jeszcze). Jezeli sie w tym orientujecie, prosze wyjasnijcie. Jutro (pojutrze) kupuje jedna z tych cdrw wiec wasze glosy zawaza nad zakupem
.
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
Raczej na jednej tasmie nie powinny sie gryzc. A problem o ktorym piszesz to dziwny przypadek. Wyglada to jakbys mial za slaby zasilacz, ale tasma nie mialaby wplywu. Ale mogla to byc poprostu uszkodzona tasma. Co do nagrywarki to nie chce sie wypowiadac bo przeciez wszyscy wiedza ze LG RULEZ
|
|
#3 |
|
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
Dragal już po wyborach w tej kadencji LG nieweszło do sejmu ,nie agituj lepiej poradz która z dwóch ja osobiście za litonem(2 lata gwarancji)poza tym sam mam liteona pewnego czasu i polecam. ![]() Pozdrowienia |
|
|
|
|
#4 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 05.03.2002
![]() |
fakt, że LiteOn nie jest tak trwały jak TEAC ale ma te 2 lata gwarancji i to powinno ci wysarczyć
a jesli chodzi o CD i CDRW na jednej tasmie to może podasz model płyty głównej i chipsetu, na moim BX wszystko jest okey ale kopiowania on the fly nie próbuje
|
|
|
#5 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.03.2002
![]() |
To jest jakis staroc TX
|
|
|
|
|
#6 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 05.03.2002
![]() |
teoretycznie wszytko powinno działac ale jak będzie w paraktyce to nigdy nic nie wiadomo
|
|
|
#7 | |
|
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Cytat:
pzdrwm Nikita_Bennet
|
![]() |