![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.01.2003
![]() |
CDRW x40 Teac Problem
Witam mam taki problem , nie wiem czy to wina nagrywarki czy czegos innego, a wiec podczas nagrywania z dysku danych to sie nagrywa dobrze oczywiscie musze juz zmiejszyc predkosc nagrywania do x32 bo potrafi juz czasmi sie zawiesic (sporo plyt juz wypalila
), ale jak robie copia cd to plytka przegrywa sie z 7 minutu i bufor nagrywarki cisagle spada i sie podnosi (nie bufor odczytu), mam tak od 2 dni wczesniej bylo dobrze i nagle cos takiego... wie ktos czego to jest wina?...
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
![]() |
a i zapomnialem dodac ze uzycie procesora jest wtedy prawie 100% dla nero...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.11.2002
![]() |
!!!witam!!!
Wlacz DMA........... ........albo skozystaj zOPCJI SzUKAJ............ |
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
![]() |
dma jest chyba wlaczone(nic nie zmienialem, i raczej zaden program tez tego nie zmienil), pozatym w opcjach(wlasciwosciach) urzadzenia nie ma opcji wlaczenia albo wylaczenia dma (windows xp) , dodam jeszcze ze nagrywarka to Teac CDW540E a CDROM to DVD pioneer'a , stalo sie to jakies 2 dni temu i nie wiem co to jest... jest nie jest to wina nagrywarki to dajcie znac, jesli mozna to szybko bo w sobote rano ide na gielde po nowy palnik
...niestety
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
![]() |
witam
juz sobie poradzilem, kolega mial racje dma bylo wylaczone (hmm ale dziwne ze sie nie dalo wlaczyc, musialem zamienic CDR z DVD kablami i juz oba maja wlaczone dma)thx all |
|
|
![]() |
|
|