![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.04.2002
![]() |
Jaka jest skutecznosc...
smiertelnego porazenia pradem z gniazdka 220v. Jakoze wiele osob tutaj duzo wypala odpowiedzi powinny sie sypac. Interesuje mnie czy gdybym sie zetknal czyms metalowych z gniazdkiem to czy by mnie zabilo. Wieszania ani skoku nie planuje bo to tylko sprawi innym klopot. Moze czytaliscie jakies artykuly? Za wszelkie doradztwo dzieki.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 29.04.2002
![]() |
mowisz ze chcesz nagrac plyte cd ? ( to takie formum ? ) pradem 220v ? i czyms metalowym ? - niewiem ale interesuje mnie ten temat moze ktos da odpowiedz
![]()
#3 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
i to najlepiej takiego od glowy ktory kwateruje ludzi w pokojach bez zadnych metalowych elementow
swoja droga - z pradem jak z kobieta: nigdy nic nie wiadomo - mozez przezyc 1kV z moze cie zabic 40V... odradzam
![]() |
#5 |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
Bosz co to sie na świecie porobilo, co z topic
![]() ![]()
#6 |
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
mnie to juz wzielo z 5 razy. Ale nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ze zabija natezenie ( ampery ) a nie napiecie ( volty) np paralizator 10 000V , a przezyje sie starcie z takim
#7 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
poniewaz sa nierozlaczne z soba to zabijaja oba
zreszta pisalem o tym w topicu o tym jak popsuc nagrywarke - i doszlismy w syskusjach do pastuchow, trafopowielaczy i w/wym paralizatorow sam przezylem 40V/1.2A - nie czulem reki przez 4 godziny, oparzenia leczylem miesiac - a ze wciaz jestem muzykiem znaczy to ze nic mi sie w sumie nie stalo
![]() |
|
|