![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.01.2004
![]() |
prośba o pomoc
Witam
Z góry przepraszam bo zdaję sobie sprawę z tego że temat był na forum pewnie wiele razy ale nagrywarkę mam trzeci dzięń a płytę ze stódniówkom córki musze oddać już jutro więc i czasu na naukę niewiele. Nie mam zielonego pojęcia czym i w jaki sposób przenieść film na dysk komputera w sposób który pozwoli go potem nagrac? Serdeczne dzięki za pomoc |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
eee... kopiuj i wklej
![]() zgraj po prostu zawartosc plyty na dysk, a potem nagraj te pliki w Nero
#4 |
Nowy na forum
![]() |
Są dwie płyty na obu jest tylko jeden katalog o nazwie VIDEO_TS wewnątrz pliki : vob: bup: ifo. Sądziłem jednak że trzeba to przenieść jakimś narzędziem typu riper? Ale teraz pomyślałem że może zrobić to Clonem DVD. Nie mam stacjonarnego DVD więc nie wiem czy będzie działać?
Ostatnio zmieniany przez stempik : 12.02.2004 o godz. 23:48 |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Złe forum, płytki są DVD (ale teraz po herbacie)
|
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Fatalna pomyłka. Złe forum, płytki są DVD
|
![]() |
![]() |
#7 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
nie jestesmy tacy tepi, ze trzeba nam az na dwa sposoby tlumaczyc, ze plytki sa DVD i to nie to forum ![]() jesli masz czytnik DVD w kompie to w czym problem? obraz mozesz zrobic... ale wypalic to juz bedzie problem. w ogole opisz dokladnie co Ty chcesz zrobic? bo poki co wynika z tego, ze masz plyty DVD i sa na nich filmy ze studniowki... chcesz to przegrac, ale nie masz stacjonarnego DVD (co am do tego stacjonarne DVD to nie wiem)... nie wiadomo, czy masz czytnik DVD w kompie... nie wiadomo, czy masz nagrywarke DVD w kompie... podales nam tyle danych, ze ciezko Ci jakkolwiek pomoc.
|
|