![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 22.02.2002
![]() |
LG 241040 zawiesza sie podczas nagrywania
płyta EPOX 8KTA3+
2 dyski w raid0 CDR 40x Asus Nero Podczas nagrywania nagrywarka zawiesza się. Max doszło do 33%. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.02.2002
![]() |
Dziwne !!! Dziwie sie bo ja mam tez LG 8240B i nie zawiesiła mi się jeszcze ani razu. Przeważnie kopiuje płytki w locie z prędkością 24x. Sprawdz jeszcze na CloneCd czy podobny bedzie motyw. Jak tak to zainstaluj od nowa Nero (możliwe że masz walnięte stery)
.................................................. ............ Pozdrawiam Face OFF
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 22.02.2002
![]() |
Mam WinXP PL Prof.
Próbowałem różnych instalacji i programów (EasyCDCreator 5.01, Nero itp.) W innym kompie działa ok! |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.02.2002
![]() |
Jednak sprawdzonym i moim zdaniem najlepszy system to Win98 SE !! Jesli na innych kompach z winxp działało to znaczy sie , że zostaje ci zobaczyć jak masz podłączony sprzęciorek i tu możliwe że leży przyczyna. Sprawdz podłączenie.
.................................................. ......... Pozdrawiam Face OFF
#5 |
Gość
|
mam podobny problem - podczas nagrywania restartuje się system /win XP pro/ - testy nagrywania przechodzą bez problemu - bufor jest cały czas wypełniony w 100%
pod win 98 problem nie występował pzdr rufi |
![]() |
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 25.02.2002
![]() |
najlepszy system to Win98 SE !!
co ![]() bez urazy ale pierwszy udany system M$oftu to Win2k. nie chcę wywoływać wojen, ale nie doradzaj ludziom gówna. sprawdź procedurę testową załogi cdrinfo.pl pozdrawiam PeKa |
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
Data rejestracji: 25.02.2002
![]() |
sprawdź procedurę testową załogi cdrinfo.pl
ale plama, spalam się, mają 98se, zasugerowałem się screenami z obciążeniem proca, nie zmienia to faktu, że Win98se to *** nie system ... przynajmniej w grafice/dtp. PeKa |
![]() |
![]() |
|
|