![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
Do lge.pl zapytania, czy ktoś już do nich pisał ?
Taki mejl
![]() Witam! Jestem szczęśliwym posiadaczem m.in. nagrywarki 8320B, do której mniej więcej 3 dni temu ukazał się nowy firmware. Jak do tej pory na stronach lge.pl nie ma żadnej wzmianki o tym (a upgrade ten obejmuje 3 modele nagrywarek Pańskiej firmy). Wiążą się z tym moje pytania: 1) czy jest to oficjalny upgrade firmware'u ? 2) dlaczego Polska musi być zawsze 'do tyłu', czy tak się dba o klienta ? 3) przeszukując sieć natkąłem sie na następujący link, do strony lge.co.kr, (http://www.lgservice.co.kr/docs/graph/ec_sws_detail.jsp?aSeqNum=356&aTotal=306&aPage=1&P rod=A&aOS=A&aIndex=) gdzie znajduje się link do opisu zmian w nowej wersji firmware'u, niestety po koreańsku... czy możliwa jest jego translacja na język bardziej nam zrozumiały - PL/ENG ? 4) Odnosze przemożne wrażenie że Pańska firma pozwala sobie na traktowanie Polskiego rynku 'po macoszemu' - czy aż tak trudno dodać do strony dział opisujący szczegółowo zmiany w nowszych wersjach oprogramowania ? 5) Czy nie lapszą drogą dotarcia do wielu klientów był by kontakt Z INICJATYWY PAŃSKIEJ firmy z polskojęzycznymi serwisami tematycznymi, bezpośrednie informacje docierały by wtedy szybciej do potencjalnych odbiorców ? Proszę wybaczyć mi tak agresywne pytania, ale coraz bardziej drażni mnie stosunek firm do klientów którzy już dany sprzęt kupili (vide CreativeLabs Europe), kompletne ich ignorowanie i zmuszanie do zdobywania niezbyt pewnych informacji z drugiej ręki. Wydaje mi się iż nie tędy prowadzi droga do budowania zaufania odbiorców do firmy. Z Poważaniem XXXXXXXX XXXXXXXXXXXXX : Jak w temacie, czy ktoś już do nich poisał w tego typu sprawach?
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
thorgal to ciota
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cześć.
Tak ja pisałem do firmy LG w sprawie informacji o nowym firmware. Otrzymałem odpowiedź z której podkreślono fakt iż ww. update nie jest (sic!) autoryzowane przez firmę LG, i ew. wgrywanie tegoż BIOSu może zakończyc sie uszkodzeniem napędu. Pozdrawiam. PS> Zainteresowanym moge udostępnić treść ww. listu. |
![]() |
![]() |
#3 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja również do nich pisałem (o bios do LGx12), raz w styczniu i raz w lutym. Na odpowiedź czekam do dziś.
#4 | |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
![]() SoBal2k2 - Ciebie też oleją. Ja już przestałem czekać na odpowiedź (nt. CED-8120 od 07.2001)
![]() |
#5 |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
Zaobaczymy, dzisiaj wklepie jeszcze jednegeo, bardziej jadowitego, a potem jednego mniej jadowitego
![]() ![]()
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
Ja do nich pisalem gdzies w grudni w sprawie firmware ale tesh do dzis sie nie doczekalem odpowiedzi, olewka na maxa
#7 |
Bywalec
Data rejestracji: 03.03.2002
![]() |
Obawiam się że piszecie nie tam co trzeba ja napisałem email z zapytaniem co wnosi firmware do lg 24x po jednym dniu otrzymałem odpowiedź. Biorąc pod uwagę że wiadomość wysłałem w niedziele, a w poniedziałek do południa miałem odpowiedź to chyba jest ok :-). Treść odpowiedzi jaką otrzymałem jest gdzieś w moim poście pod tytułem związanym z biosem do lgx24
#8 | |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
O ile ktoś tam umie naciskać klawiaturę to mogą Ci odpisać - mamy w d... szczęśliwych i nieszczęśliwych posiadaczy, właściwie wszystkich o ile nie zamawiają u nas min. 1000 nagrywarek miesięcznie. Proszę się udać do najbliższego serwisu lub do najbliższej komendy policji... ![]()
![]() |
#9 |
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() |
Ja kiedys pisalem w sprawie firmware'u, odpowiedz byla tego samego dnia (co prawda malo satysfakcjonujaca ale byla).
|
![]() |
![]() |
|
|