![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.04.2003
![]() |
teac problem
Witam.Mam nastepujacy problem i bede wdzieczny jak ktos bedzie w stanie coisk poradzic:
Mam nagrywake teac cd-w552e i problem lezy w tym ze nero wogole jej nie widzi,a inne programy jak cdrwin czy easy creator plat. nagrywa mi ale max z predkoscia 16x mimo ze mam 52x i jeszcze przy 99% wyskakuje blad i plyta idzie do kosza....Dodam ze pracuje aktualnie na win2000pro ale ten problem mialem tez na xp na pro i home wiec to raczej nie wina systemowa u kumpli pod win98 dziala jak nalezy.Dodam ze jak mam czysty system swiezo zainstalowany i tyko porgram do nagrywania to idzie pieknie ale tyko doinstaluje cos wiecej kodeki offisa czy jakis innym program to juz moge zapomniec o nagrywaniu. Komputer mam: plyta microstar ms-6590 kt4 ultra fisr dysk 80gb seagate podpiety na fast track dysk 40gb pod primery slave cd rom teac52x pod sec.slave i nagrywarka teac pod sec master ram 512 333 kingstona grafa radeon 9000pro 128ddr procek athlon xp 2000 Ostatnio zmieniany przez Lejek : 17.04.2003 o godz. 00:14 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|