![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.09.2003
![]() |
Nero 6.0.0.15 + MRW (Mt. Rainier) -> problem
Witam!
Do stworzenia kopii zapasowej, chciałem użyć modułu BackItUp dostarczony w Nero ver.6.0.0.15. Posiadam nagrywarkę LiteOn 52246S z najnowszym jego firmware. Zainstalowałem także Nero inCD ver. 4.0.5.6 i sformatowałem płytę CD-RW z opcją MRW (nagrywarka LiteOn 52246S obsługuje ten format) Ustawiłem w BackItup pliki, które mają być w kopi zapasowej, wskazałem by kopia była wykonana na CD-RW i...? Nic nie nagrało ... Cóż ... przystapiłem do konfigurowania programu "kopia zapasowa",która jest dostarczona z systemem Windows -> wskazałem pliki -> wskazałem nagrywarkę i...? komunikat "x:nie jest prawidłowym dyskiem lub nie masz uprawnieniń do niego hmmm ... Jak to nie mam ?wszystko robię z poziomu Administartora Natomiast kiedy kopiuje pliki, drug and drop na CD-RW(MRW) nie ma problemu ... cd-rw zachowuje sie jak dysk HDD To powyższe, jest wykonywane na platformie Windows 2000 Professional (service pack 4), LiteOn 52246S(najnowszy firmware) Zalogowany na Admina Jakieś pomysły? ![]() Dziękuję i POZDRAWIAM BrOnTo |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|