![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Co sadzicie o nagrywarkach Ricoh?
Jak w temacie. Oplaca sie kupic MP7200A lub MP7125A ? Interesuje mnie, czy sa zywotne i dobrze pracuja. Prosze o uwagi i przemyslenia.
Pozdrowionka. |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
co do 20x to dość świeży towar także nie można zbytnio sądzić czy długo pociągnie ..natomiast co do 12x to powinieneś być zadowolony (chyba że trafisz trefny model) nie radzi sobie z sd v2 ( z tego co wiem to kopia działa tylko w nagrywarce) pewnie 20x też ma ten problem ... było kilka problemów z 12 na forum ale to wszystko zależy od wielu czynników ...
kwestia rozwaenia czy za tęcenę nie kupisz czegoś konkurencyjnego u innych producentów ... ale zapewniam że jako posiadacz min. ricoha nieźle się sprawuje ...co prawda 8x ale chyba te modele wyszły Ricohowi najlepiej ![]() pozdro 6 |
![]() |
![]() |
#3 |
Wasz Pan i wladca
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Jestem użytkowaniem Ricoha 7125A od stycznia br. Jestem bardzo zadowolony z niej :-) Chociaz szkoda ze nie nagrywa plyt 800 Mb ;-) pozatym same plusy }> Szczerze POLECAM
#4 |
Gość
|
też jestem użytkownikiem 7125A od 10 maja :-) a w zasadzie od 10 lipca. w maju ją kupilem, wsadziłem do kompa, zepsułem kilka płytek, wyjąłem i zaniosłem do serwisu. tam leżała ponad m-c. w końcu dali mi nową i jak na razie ...niezłe palenie :-). także jak widzisz może trafić się zepsuty towar.
|
![]() |
#5 |
Gość
|
Ok. Dziekuje za uwagi. Przemyslalem sprawe i mam nowe pytanie, ale juz w nowym watku.
|
![]() |
|
|