Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 12.07.2001, 16:57   #1
grungi
Gość

Co sadzicie o nagrywarkach Ricoh?

Jak w temacie. Oplaca sie kupic MP7200A lub MP7125A ? Interesuje mnie, czy sa zywotne i dobrze pracuja. Prosze o uwagi i przemyslenia.

Pozdrowionka.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.07.2001, 20:25   #2
obar
Forumator

Data rejestracji: 07.12.2000
obar zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
co do 20x to dość świeży towar także nie można zbytnio sądzić czy długo pociągnie ..natomiast co do 12x to powinieneś być zadowolony (chyba że trafisz trefny model) nie radzi sobie z sd v2 ( z tego co wiem to kopia działa tylko w nagrywarce) pewnie 20x też ma ten problem ... było kilka problemów z 12 na forum ale to wszystko zależy od wielu czynników ...
kwestia rozwaenia czy za tęcenę nie kupisz czegoś konkurencyjnego u innych producentów ... ale zapewniam że jako posiadacz min. ricoha nieźle się sprawuje ...co prawda 8x ale chyba te modele wyszły Ricohowi najlepiej

pozdro 6
obar jest offline  
Stary 12.07.2001, 21:18   #3
Neo
Wasz Pan i wladca

Data rejestracji: 30.03.2002
Neo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jestem użytkowaniem Ricoha 7125A od stycznia br. Jestem bardzo zadowolony z niej :-) Chociaz szkoda ze nie nagrywa plyt 800 Mb ;-) pozatym same plusy }> Szczerze POLECAM
Neo jest offline  
Stary 13.07.2001, 13:31   #4
RyChoo
Gość

też jestem użytkownikiem 7125A od 10 maja :-) a w zasadzie od 10 lipca. w maju ją kupilem, wsadziłem do kompa, zepsułem kilka płytek, wyjąłem i zaniosłem do serwisu. tam leżała ponad m-c. w końcu dali mi nową i jak na razie ...niezłe palenie :-). także jak widzisz może trafić się zepsuty towar.

Stary 14.07.2001, 14:32   #5
grungi
Gość

Ok. Dziekuje za uwagi. Przemyslalem sprawe i mam nowe pytanie, ale juz w nowym watku.

Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: