Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Co się dzieje z nagrywarkami TEAC (https://forum.cdrinfo.pl/f2/co-sie-dzieje-nagrywarkami-teac-5445/)

bennyone 14.01.2002 11:36

rzadzimy panowie rzadzimy a wszystko przez to ze niestety dalismy sami ciala przez to ze odpowiadamy na pytania a ktora lepsza a czemu to
odpowiedz powinna byc mniej wiecej taka link do stronki cdrinfo i niech czyta a jesli ma problema z interpretacjai zrozumieniem czytanej tresci to juz tylko pretensja do nauczycieliki j polskiego
bo nauczac lopatologicznie to mozna unixa bo tam fakt jest taki ze bez doraznej pomocy niewiele sie zdziala a przeczytanie lekturek liczy sie w setkach stron
a nie w ilosci ksiazek
mam kompa niewiele bo od 6 klasy podstawowki gralem kupe czasu
tryb tekstowy dla mnie to umiarkowany problem
podstawy obslugi unx tez ale to wielkie podstawy
winda takze szperansko i logiczne myslenie ale teraz dzieciaki przezwyczajone iscia na latwizne i nawet pomyslec sie nie chce
......
aha uczenie sie wszystkiego nie ma sensu najlepsze jest uczenie sie bo sie czegos potrzebuje....
vide do zabawiania sie w kafejce potrzeba mi bylo szperania w windach i nieco widzy o lanach i nie bylo jaja trzeba bylo...... bo jak ludzia dasz niezabunkrowanego windowsa to nie docenia tego ze moga se wygodnie uzytkowac ro****ia odrazu .... draznia mnie tez tacy co mowia place to wymagam choc to czasem jest uzasadnione
ok jak se cos jeszcze przypomne to zaskrobie

cana 14.01.2002 15:32

ja już nie będę kamyczków do tego ogródka wrzucał bo to już kamieniołom albo jakaś morena czołowa :), ale racja Panowie i trza iść do Cannosy / chyba tak się to pisze ?;)/ bo sami stworzyliśmy potwora i teraz trza tą /or tę/ żabę zjeść :)
jak to filozof drzewiej napisał: o tempora o mores :)
pozdro

Zetoxa 14.01.2002 16:18

Jestem na forum od 2 miesięcy, no i zaczyna mi się podobać coraz bardziej. Fajnie jest poczytać Panów Fachowców (nie mrugam okiem, broń Boże) i podumać nad naszymi czasami.

slon 14.01.2002 23:40

UUUuuuuuuu panowie widzę, że poniektórzy są oblatani w temacie jak świński ryj w korycie, nie szli nigdy na łatwiznę, tylko czerpiąc mądrość z własnej głowy ( nawet przez 25 lat co niektórzy) :-) mają wreszcie okazje się pochwalić swoim doświadczeniem rutyną i wiedzą, no a jak się jeszcze zadba o odpowiednie tło poprzez uwydatnienie niewiedzy innych no to błysk ***8211; CHCECIE ZABŁYSNĄĆ ? TO SIĘ NASMARUJCIE MASŁEM I WYJDZICIE NA SŁOŃCE !!!
Forum jest między innymi po to żeby Ci co maja problem zwrócili się o pomoc, a Ci co mają życzenie jej udzielili.
DOS, WIN 2.0 UNIX ***8211; ludzie słonia w cyrku nauczyli na piłce tańczyć ***8211; czym tu się chwalić? A jak świat światem ludzie zawsze korzystali z doświadczenia innych.
Pozdrawiam słoń

TVC 15.01.2002 00:25

:))))))))))))))))BK

Majonez 15.01.2002 03:59

Odpowiedzi troche zjechaly z tematu postu ale jak sie wszyscy zala to ja tez chce :)
Wlasnego kompa mam od 2 lat krotko ? - moze i tak ale wczesniej pchalem sie gdzie moglem - kolka informatyczne itp
zaczynalem od comodorca i bawilem sie tam w pisanie w basicu
czy uwazam sie za jakiegos fachowca - nie
uczylem sie na wlasnych bledach , nie jedna winde poslalem w kosmos , nawet nt nie dal mi rady , ale dzieki temu wiem co moge a czego nie moge zmieniac w systemie "Pare" razy pomoglem innym w instalacji wind i innego softu zlozylem tez pare kompow Ale szlag mnie trafia jak po raz 5 ta sama osoba przychodzi zebym zainstalowal jej winde albo cos po raz enty wytlumaczyl bo wybralem instalacje niestandardowa albo mieszalem w biosie :) nawet pisac mi sie nie chce fuck Trzeba chyba zaczac uczyc tego co wiekszosc z obecnych tutaj wiedziala od razu bo to jest oczywiste:
"Czlowieku jak spieprzysz cos w systemie to komp ci sie nie spali!!!!" Chyba trzeba jakies obozy treningowe (z instalacji w ogole programow) robic Nie rozwodze sie juz nawet na temat dosa bo szkoda slow a poza tym pare postow wyzej ktos to ladnie ujal
wybaczcie za te wypociny - jest 4 rano - pewnie jak to w dzien przeczytam to sam nie zrozumiem :)
pozdro dla wszystkich
i cierpliwosci dla (totalnych) lamerow
Majonez

c0rdat 15.01.2002 08:47

Cytat:

slon (14-01-2002 23:40):
[...] jak świński ryj w korycie [..]
[...] CHCECIE ZABŁYSNĄĆ ? TO SIĘ NASMARUJCIE MASŁEM I WYJDZICIE NA SŁOŃCE !!! [...]
Jeżeli chcemy zabłysnąć, to na pewno nie przed taką publicznością, jak Ty. (to a'propos tego Słonia (nomen omen) na piłce).

oczo 15.01.2002 13:23

OK ludziska widze, ze tu na tm poscie zaczyna sie cos ***ac. Malo byc o TEAC-ach a jest o tym kto pener wsród kompów a kto totalny lame. Dzieki lamerom mamy co robic, serwisy zarabiaja (no bo u mnie za samą instalke wingrozy obojetnie jakiej to 150zyla potrafią wybulic), inni maja z tego satysfakcje, ze komus tam cos zainstalują a co za tym idzie rozwiązą problem i są czesto uwazani przez ów człeka za jakiegos luja od kompów i tyle.Mówiąc prościej moglibyscie juz zakończyc ta dyskusje. Kto ma wiedzę to ma a tym lepiej jesli zdobywal ją sam ucząc sie na wlasnych blędach. POZDR & NARA

cana 15.01.2002 14:05

i to by było na tyle , a szadoki pompowały, pompowały/ :) pamięta jeszcze Ktoś tę kreskówkę?/

Oczo- fakt ciut zeszło z Teaca ale po co na nim siedzieć w tyle osób jeszcze się kruszynka uszkodzi ;) albo inaczej zaniemoże :) a dyskusyjka / no może ni dyskusyjka tylko multimonolog :)/ była fajna,

wiem za chwile sam oberwę że jak zwykle OT zapodaje :) ale wszycho mi w kompie śmiga, tak że aż nudno / chyba sobie XP zainstaluje bo mi mocnych wrażeń brakuje/
pozdro

oczo 15.01.2002 14:15

Co CI powiem to Ci powiem ale po instalce XP PRO na moim PII 333@416, 384 SDRAM, 40GB HDD Seagate, nie bylo zbyt kolorowo.Zadnych moznych wrazen po prostu nie startujcie panowie z prockiem nizszym niz jakies 700MHz i to nie jakies tam Celrony czy Durony jak dla mie jedynymi liczącymi sie prockami terza są PIII (drogi ja *** czasami nawet drozszy od P4, dlaczego??), P4, Athlon, Athlon XP.Ale procki i sprzet to juz inna bajka. Natomiast nie przeję nawet gdybym mial nowszy szybszy procesor bo gnoje śmierdzące z Leadteka nie wypuszczą sterowników do mojego tunera WinView 601TV/FM, do dekodera MPEG2 Sigmy pasują od windy 2000 to samo z Teles ISDN, do SB Live 5.1 dalo sie ściągnąc to samo z GF2 GTS produkcji tajwan, a nowy nero bez problemu popierdala pod XP. Ale na pewno dopuki nie będe mial nowgo sprzeta i nie bede posiadal wszystkich sterów do urządzen nie przesiade sie na XP i tyle!!

TVC 15.01.2002 14:24

Oj oczo bzdety gadasz bo ja mam pIII550@616 384Ram i tnt2ultra i win xp chodzi za***iscie, sorry chodzil bo go wywalilem na zbity r...(sterowniki do modemu i skanera - brak)!A tak btw to na www.tweak.pl byla juz taka dyskusja, slicznie sie ludzie klocili!:)

oczo 15.01.2002 14:29

*** na kułkach. Cłeku czy ty nie rozumiesz, że ja nie akceptuje zadnego zaciachu w systemie (****ica mnie bieze jesli cos dziala za wolno lub źle!!), wysztko musi popierdalac!!!.CZasami nawet nie jestem zadowolony z dzialania Win98SE. No widzisz tez sterowników brak no nie?? Ja bez tunera nie wytrzymam.

TVC 15.01.2002 14:39

To sobie windowsa 3.11 zainstaluj to ci bedzie popierdalac wtedy!:)U mnie jakos niema przestojow , no chyba ze calym zyciem sa gry wtedy pojawiaja sie problemy!

oczo 15.01.2002 14:44

Spox. Win 3.11 tez goscil na moim zlomie zapierdalal jak *** ale wiesz to juz lekka przesada. Jest jeszcze jeden mankament: Posiadasz PIII a te jest procesor a nie maly kalkulatorek typu Celron albo Duron.Wyjaśnij czemu PIII 733MHz jest droższe od P4 1.3GHz??

TVC 15.01.2002 14:55

Maly czat sie zrobil, win xp ma wiele wad i dlatego go wywalilem ale u mnie chodzil spox, mowie ci wejdz na www.tweak.pl tam sie ludzie tak klocili (w wielu postach)o na jakim sprzecie win xp dziala!A co do P4 chyba 1.3 juz nie pamietam o jakim pisales to napewno jest on na starym sockecie, so intel sie go pozbywa(obinza cene), a jest juz pIII 1.3 albo 1.4 ktory jest tak drogi ze bania boli jakies 396dolcow(intel dedykuje go do serverow dlatego tyle kosztuje)!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:10.