Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Co się dzieje z nagrywarkami TEAC (https://forum.cdrinfo.pl/f2/co-sie-dzieje-nagrywarkami-teac-5445/)

dlaczego? 15.01.2002 22:28

Cytat:

oczo (15-01-2002 15:03):
, ze w sklepach zaczynają wciskac nowy bubel pod nazwę nVidia Riva TNT2 M64, ludzie to jest jakas komedia!! (nie dotyczy TNT2 zwylkych)przeciez to jest gorsze od GF2MX100, 200, 400!!
oczo pytanie moze zle zrozumialem,"zaczynaja wciskac?tnt2m64" jak sie nie myle ta karta jest na rynku juz 2 lata,moze wiesz do czego ma sluzyc ta karta?
bo np.ostatnio kupilismy do biura kompa co ma na nim chodzic fpp i troszeczke po necie pobuszowac i co mielismy wstawic geforce3 gts?
I jeszcze jedno widzialem xp na duronie 700mhz i chodzil swietnie!
A co do procesorow to polecam ci stronke http://www.benchmark.ceti.com.pl/ i zobacz tam dzial" przeglad procesorow 700mhz ",i jeszcze poczytaj troszeczke sobie o prockach bo widze na swoim p2 333 sie zatrzymales i utknoles!!
A co do reszty twoich wypowiedzi to nie skomentuje!!!

cana 15.01.2002 18:40

Cytat:

c0rdat (15-01-2002 16:25):
Cytat:

oczo (15-01-2002 14:29):
[...] kułkach [...]
[...] ****ica [...]
[...] wysztko [...]
No comments }>
to trzecie to tylko czeski błąd :) wszystko tak fajnie po staropolsku brzmi / bez obrazy oczo/ , no i wyszło na moje classic OT :)
pozdro

c0rdat 15.01.2002 17:25

Cytat:

oczo (15-01-2002 14:29):
[...] kułkach [...]
[...] ****ica [...]
[...] wysztko [...]
No comments }>

TVC 15.01.2002 16:35

Topik sie przeksztalcil o 180 stopni! A co do TNT2m64 to tyle ich wyprodukowali ze sprzedaja je za pol darmo, aby sie ich pozbyc!

TVC 15.01.2002 16:30

Sorry pomylka pIII 1.4 okolo 315 dolcow!

oczo 15.01.2002 16:03

Dobra dzieki za ten adresik, co do tych Pentium intela to moze masz racje ale ja slyszalem jeszce inną bajke : Podobno nowe P4 na nic sie narazie nie zda bo brak jeszce aplikacji któr w pelni wykorzysta mozliwości tego kalkulatora a natomiast PIII (moim zdaniem narazie the best kalkulator na rynku) to mony procesor w sam raz na dzisiejsze czasy (narazie nie wiem kiedy to sie zmeni), zauwazylem jeszce, ze w sklepach zaczynają wciskac nowy bubel pod nazwę nVidia Riva TNT2 M64, ludzie to jest jakas komedia!! (nie dotyczy TNT2 zwylkych)przeciez to jest gorsze od GF2MX100, 200, 400!!

TVC 15.01.2002 15:55

Maly czat sie zrobil, win xp ma wiele wad i dlatego go wywalilem ale u mnie chodzil spox, mowie ci wejdz na www.tweak.pl tam sie ludzie tak klocili (w wielu postach)o na jakim sprzecie win xp dziala!A co do P4 chyba 1.3 juz nie pamietam o jakim pisales to napewno jest on na starym sockecie, so intel sie go pozbywa(obinza cene), a jest juz pIII 1.3 albo 1.4 ktory jest tak drogi ze bania boli jakies 396dolcow(intel dedykuje go do serverow dlatego tyle kosztuje)!

oczo 15.01.2002 15:44

Spox. Win 3.11 tez goscil na moim zlomie zapierdalal jak *** ale wiesz to juz lekka przesada. Jest jeszcze jeden mankament: Posiadasz PIII a te jest procesor a nie maly kalkulatorek typu Celron albo Duron.Wyjaśnij czemu PIII 733MHz jest droższe od P4 1.3GHz??

TVC 15.01.2002 15:39

To sobie windowsa 3.11 zainstaluj to ci bedzie popierdalac wtedy!:)U mnie jakos niema przestojow , no chyba ze calym zyciem sa gry wtedy pojawiaja sie problemy!

oczo 15.01.2002 15:29

*** na kułkach. Cłeku czy ty nie rozumiesz, że ja nie akceptuje zadnego zaciachu w systemie (****ica mnie bieze jesli cos dziala za wolno lub źle!!), wysztko musi popierdalac!!!.CZasami nawet nie jestem zadowolony z dzialania Win98SE. No widzisz tez sterowników brak no nie?? Ja bez tunera nie wytrzymam.

TVC 15.01.2002 15:24

Oj oczo bzdety gadasz bo ja mam pIII550@616 384Ram i tnt2ultra i win xp chodzi za***iscie, sorry chodzil bo go wywalilem na zbity r...(sterowniki do modemu i skanera - brak)!A tak btw to na www.tweak.pl byla juz taka dyskusja, slicznie sie ludzie klocili!:)

oczo 15.01.2002 15:15

Co CI powiem to Ci powiem ale po instalce XP PRO na moim PII 333@416, 384 SDRAM, 40GB HDD Seagate, nie bylo zbyt kolorowo.Zadnych moznych wrazen po prostu nie startujcie panowie z prockiem nizszym niz jakies 700MHz i to nie jakies tam Celrony czy Durony jak dla mie jedynymi liczącymi sie prockami terza są PIII (drogi ja *** czasami nawet drozszy od P4, dlaczego??), P4, Athlon, Athlon XP.Ale procki i sprzet to juz inna bajka. Natomiast nie przeję nawet gdybym mial nowszy szybszy procesor bo gnoje śmierdzące z Leadteka nie wypuszczą sterowników do mojego tunera WinView 601TV/FM, do dekodera MPEG2 Sigmy pasują od windy 2000 to samo z Teles ISDN, do SB Live 5.1 dalo sie ściągnąc to samo z GF2 GTS produkcji tajwan, a nowy nero bez problemu popierdala pod XP. Ale na pewno dopuki nie będe mial nowgo sprzeta i nie bede posiadal wszystkich sterów do urządzen nie przesiade sie na XP i tyle!!

cana 15.01.2002 15:05

i to by było na tyle , a szadoki pompowały, pompowały/ :) pamięta jeszcze Ktoś tę kreskówkę?/

Oczo- fakt ciut zeszło z Teaca ale po co na nim siedzieć w tyle osób jeszcze się kruszynka uszkodzi ;) albo inaczej zaniemoże :) a dyskusyjka / no może ni dyskusyjka tylko multimonolog :)/ była fajna,

wiem za chwile sam oberwę że jak zwykle OT zapodaje :) ale wszycho mi w kompie śmiga, tak że aż nudno / chyba sobie XP zainstaluje bo mi mocnych wrażeń brakuje/
pozdro

oczo 15.01.2002 14:23

OK ludziska widze, ze tu na tm poscie zaczyna sie cos ***ac. Malo byc o TEAC-ach a jest o tym kto pener wsród kompów a kto totalny lame. Dzieki lamerom mamy co robic, serwisy zarabiaja (no bo u mnie za samą instalke wingrozy obojetnie jakiej to 150zyla potrafią wybulic), inni maja z tego satysfakcje, ze komus tam cos zainstalują a co za tym idzie rozwiązą problem i są czesto uwazani przez ów człeka za jakiegos luja od kompów i tyle.Mówiąc prościej moglibyscie juz zakończyc ta dyskusje. Kto ma wiedzę to ma a tym lepiej jesli zdobywal ją sam ucząc sie na wlasnych blędach. POZDR & NARA

c0rdat 15.01.2002 09:47

Cytat:

slon (14-01-2002 23:40):
[...] jak świński ryj w korycie [..]
[...] CHCECIE ZABŁYSNĄĆ ? TO SIĘ NASMARUJCIE MASŁEM I WYJDZICIE NA SŁOŃCE !!! [...]
Jeżeli chcemy zabłysnąć, to na pewno nie przed taką publicznością, jak Ty. (to a'propos tego Słonia (nomen omen) na piłce).

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:58.