![]() |
Cytat:
bo np.ostatnio kupilismy do biura kompa co ma na nim chodzic fpp i troszeczke po necie pobuszowac i co mielismy wstawic geforce3 gts? I jeszcze jedno widzialem xp na duronie 700mhz i chodzil swietnie! A co do procesorow to polecam ci stronke http://www.benchmark.ceti.com.pl/ i zobacz tam dzial" przeglad procesorow 700mhz ",i jeszcze poczytaj troszeczke sobie o prockach bo widze na swoim p2 333 sie zatrzymales i utknoles!! A co do reszty twoich wypowiedzi to nie skomentuje!!! |
Cytat:
pozdro |
Cytat:
|
Topik sie przeksztalcil o 180 stopni! A co do TNT2m64 to tyle ich wyprodukowali ze sprzedaja je za pol darmo, aby sie ich pozbyc!
|
Sorry pomylka pIII 1.4 okolo 315 dolcow!
|
Dobra dzieki za ten adresik, co do tych Pentium intela to moze masz racje ale ja slyszalem jeszce inną bajke : Podobno nowe P4 na nic sie narazie nie zda bo brak jeszce aplikacji któr w pelni wykorzysta mozliwości tego kalkulatora a natomiast PIII (moim zdaniem narazie the best kalkulator na rynku) to mony procesor w sam raz na dzisiejsze czasy (narazie nie wiem kiedy to sie zmeni), zauwazylem jeszce, ze w sklepach zaczynają wciskac nowy bubel pod nazwę nVidia Riva TNT2 M64, ludzie to jest jakas komedia!! (nie dotyczy TNT2 zwylkych)przeciez to jest gorsze od GF2MX100, 200, 400!!
|
Maly czat sie zrobil, win xp ma wiele wad i dlatego go wywalilem ale u mnie chodzil spox, mowie ci wejdz na www.tweak.pl tam sie ludzie tak klocili (w wielu postach)o na jakim sprzecie win xp dziala!A co do P4 chyba 1.3 juz nie pamietam o jakim pisales to napewno jest on na starym sockecie, so intel sie go pozbywa(obinza cene), a jest juz pIII 1.3 albo 1.4 ktory jest tak drogi ze bania boli jakies 396dolcow(intel dedykuje go do serverow dlatego tyle kosztuje)!
|
Spox. Win 3.11 tez goscil na moim zlomie zapierdalal jak *** ale wiesz to juz lekka przesada. Jest jeszcze jeden mankament: Posiadasz PIII a te jest procesor a nie maly kalkulatorek typu Celron albo Duron.Wyjaśnij czemu PIII 733MHz jest droższe od P4 1.3GHz??
|
To sobie windowsa 3.11 zainstaluj to ci bedzie popierdalac wtedy!:)U mnie jakos niema przestojow , no chyba ze calym zyciem sa gry wtedy pojawiaja sie problemy!
|
*** na kułkach. Cłeku czy ty nie rozumiesz, że ja nie akceptuje zadnego zaciachu w systemie (****ica mnie bieze jesli cos dziala za wolno lub źle!!), wysztko musi popierdalac!!!.CZasami nawet nie jestem zadowolony z dzialania Win98SE. No widzisz tez sterowników brak no nie?? Ja bez tunera nie wytrzymam.
|
Oj oczo bzdety gadasz bo ja mam pIII550@616 384Ram i tnt2ultra i win xp chodzi za***iscie, sorry chodzil bo go wywalilem na zbity r...(sterowniki do modemu i skanera - brak)!A tak btw to na www.tweak.pl byla juz taka dyskusja, slicznie sie ludzie klocili!:)
|
Co CI powiem to Ci powiem ale po instalce XP PRO na moim PII 333@416, 384 SDRAM, 40GB HDD Seagate, nie bylo zbyt kolorowo.Zadnych moznych wrazen po prostu nie startujcie panowie z prockiem nizszym niz jakies 700MHz i to nie jakies tam Celrony czy Durony jak dla mie jedynymi liczącymi sie prockami terza są PIII (drogi ja *** czasami nawet drozszy od P4, dlaczego??), P4, Athlon, Athlon XP.Ale procki i sprzet to juz inna bajka. Natomiast nie przeję nawet gdybym mial nowszy szybszy procesor bo gnoje śmierdzące z Leadteka nie wypuszczą sterowników do mojego tunera WinView 601TV/FM, do dekodera MPEG2 Sigmy pasują od windy 2000 to samo z Teles ISDN, do SB Live 5.1 dalo sie ściągnąc to samo z GF2 GTS produkcji tajwan, a nowy nero bez problemu popierdala pod XP. Ale na pewno dopuki nie będe mial nowgo sprzeta i nie bede posiadal wszystkich sterów do urządzen nie przesiade sie na XP i tyle!!
|
i to by było na tyle , a szadoki pompowały, pompowały/ :) pamięta jeszcze Ktoś tę kreskówkę?/
Oczo- fakt ciut zeszło z Teaca ale po co na nim siedzieć w tyle osób jeszcze się kruszynka uszkodzi ;) albo inaczej zaniemoże :) a dyskusyjka / no może ni dyskusyjka tylko multimonolog :)/ była fajna, wiem za chwile sam oberwę że jak zwykle OT zapodaje :) ale wszycho mi w kompie śmiga, tak że aż nudno / chyba sobie XP zainstaluje bo mi mocnych wrażeń brakuje/ pozdro |
OK ludziska widze, ze tu na tm poscie zaczyna sie cos ***ac. Malo byc o TEAC-ach a jest o tym kto pener wsród kompów a kto totalny lame. Dzieki lamerom mamy co robic, serwisy zarabiaja (no bo u mnie za samą instalke wingrozy obojetnie jakiej to 150zyla potrafią wybulic), inni maja z tego satysfakcje, ze komus tam cos zainstalują a co za tym idzie rozwiązą problem i są czesto uwazani przez ów człeka za jakiegos luja od kompów i tyle.Mówiąc prościej moglibyscie juz zakończyc ta dyskusje. Kto ma wiedzę to ma a tym lepiej jesli zdobywal ją sam ucząc sie na wlasnych blędach. POZDR & NARA
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:58. |