Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Co się dzieje z nagrywarkami TEAC (https://forum.cdrinfo.pl/f2/co-sie-dzieje-nagrywarkami-teac-5445/)

c0rdat 17.01.2002 13:01

Cytat:

oczo (17-01-2002 08:12):
To, że polowa naszego narodu ciągnie na Celrona i Duronach
[...]
a jak myślisz czemu kupią znowu Celrona?? Bo tani i wdlug nich dobry, szybki ale zapewne nigdy nie siedzieli przy takim Athlonie, PIII itd.
Kolego oczo: a ciesz się, że tylko Ty na tym świecie pozjadałeś wszystkie mądrości i potrafisz wykorzystać w 100% moc swojego komutera. To dobrze że motłoch (cała reszta :)) myśli że Celery są dobre. To stawia Cię ponad nimi. Dzięki temu czujesz jak rośniesz, jak rozsadza Cię siła, mógłbyś... no mógłbyś... sam nie wiem co... WSZYSTKO ! I nie uświadamiaj nam więcej naszej głupoty, proszę, o Wszechmocny, bo motłoch też ma uczucia - możemy się pozałamywać i popełnić zbiorowe samobójstwo.

Pa! (w GŁĘĘĘBOKIM ukłonie)

P.S.
Co do karty TNT-M64 kontra Matrox to nie komentuję (koledzy napisali już dużo). Porównanie w ogóle nie ma sensu, bo to zupełnie inne karty. W dodatku M64 jest na rynku od DAWIEN DAWNA a nie że "ostatnio ją wciskają".
To by było na tyle. Bye.

TVC 17.01.2002 15:18

Jeee celeron i duron rulez fanie sie kreca, tylko ten drugi na dobrym chlodzeniu:))To tyle!

TVC 17.01.2002 15:20

Kurde znowu zjadlem literki to juz jest jakas choroba!

hehe 17.01.2002 15:53

[quote]oczo (17-01-2002 08:12):
To, że polowa naszego narodu ciągnie na Celrona i Duronach to sprawa oczywista po prostu wszedzie wciskaja

Kolezko Oczo czy znane Ci jest pojecie marża handlowa??a wiec jest to marza naliczana od wartosci towaru!!A wiec przekladajac to na Twoj chlopski rozum,czym towar drozszy tym sie wiecej zarabia chyba??Czyli sprzedawca zazwyczaj poleca drozsze procki athlon p3.p4 bo mozna lepiej zarobic to chyba logiczne.Jest jeszcz inny aspekt tej sprawy a mianowicie zubozenie polskiego spoleczensta ,znowu przekladajac to na Twoj chlopski rozum ludziska sami chca Duronki i Celeronki bo sa tansze to chyba logiczne.Do zastosowac domowych te procesory wystarczaja w zupelnosci i wcale nie odbiegaja tak wiele od normy(zobacz test Celerona 1.2).A wiec gosciu ciesz sie ze masz geforce 2 gts i ze Twojego tatusia bylo na to stac,bo sa ludzie ktorzy wola kupic np.rivetnt2 m64 w q3 tez pogra ok, a reszte kaski przeznacza na inne szczytne cele!!!!I to nie sa lamerie jak to ujoles tylko ludzie trzezwo kalkuluja,bo jesli ma sie duzo kasy to chyba logiczne ze kazdy kupi gf2,3gts.

Co do karty matroxg200 ta karta ma swoje specyficzne zastosowanie dzieki ktoremu jest lepsza od innych kart,ale jesli chodzi gry to do tego wzupelnosci sie nie nadaje bo (poprostu nie jest do tego zbudowana)i przegrywa zdecydowanie z riva2m64!!!
A co do siedzenia przed prockami to ty chyba nigdy nie siedziales przed Duronem 1.2 lub Celerem,bo roznicy miedzy takim samym p3 nie zobaczysz!!!!!I nie wyzywaj ludzi od lamerow bo raczej ty nim jestes!!!!!!!!!!pozdrawiam

oczo 17.01.2002 18:47

Koles z tym ze mojego starego stac bylo na tego GF2GTS to sie grubo mylisz ale forse ktora na niego przeznaczylem wydawalem z lezka w oku bo sam ja zarobilem. Moze nie byla to robota legalna gdzies tam odnotowana (zadnych umow i tych tam ***) ale quźwa te prawie 500zl nie spadlo mi znieba a tym bardziej od starego ktory nie chce i nie dolozy mi niczego do kompa.

cana 17.01.2002 19:00

Panowie, Pax Romana :)
pozdro

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:19.