Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 21.12.2002, 00:50   #1
compod
Nowy na forum

Data rejestracji: 21.12.2002
compod w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Help Help Help

Potrzebuje waszej pomocy. Najprawdopodobniej coś mi szwankuje nagrywarka (SONY CRX175A1), niby nagrywa z sukcesem, ale okazuje sie ze nie wszystko dziala jak powinno(średnio błąd 1-2 na 10 wypalań). Jakim programem mogę kompleksowo sprawdzić nagrywarkę zanim bede musial oddac ją do naprawy - czy taki program istnieje?...

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 21.12.2002, 02:14   #2
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Witam
Temat topicu jest po to zeby w nim zawrzec Twoj problem.
Jakos Help x3 niewiele mi mowi.
Widze ze nowy jestes wiec najpierw poczytaj troche starsze posty, uzyj takiego narzedzia jak wyszukiwarka, a zobaczysz ze mozesz wiele sie dowiedziec. Jak nie znajdziesz to pytaj

Aaa i przeczytaj regulamin

Witamy na forum

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline  
Stary 21.12.2002, 02:47   #3
brzuszki
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz

Data rejestracji: 23.06.2002
brzuszki niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Bartez napisa***322;(a)
Witam
Widze ze nowy jestes wiec najpierw poczytaj troche starsze posty, uzyj takiego narzedzia jak wyszukiwarka, a zobaczysz ze mozesz wiele sie dowiedziec. Jak nie znajdziesz to pytaj

Witamy na forum
Bartez - więcej wyrozumienia dla nowych,a i takich jak ja Starików,bo czasem ach strach o coś spytać.
Wiele się mówi o Feurio.A ja nie wiem jak wypalic w Feurio cos co mam już na twardym.I co?Grzeniu,czy BGN by mi powiedzieli,ale boję się zapytac,bo moze mnie odeślą do wyszukiwarki - i perwnie słusznie.
A tak w ogóle miło,że o tej porze jestes na Forum,przecież to piątek.
Za dużo tego Kilkenny wysłal pewnie Zetoxa-pozdrawiam.
Nioe mam Gadu..itd. o mi się nie chce pamiętac tylu haseł,itd.
Może masz jakiis adres gdzie mogę se p[ogderac po nocy?
Byłbym wdzięczny.
A tak w ogóle,lubię wiedziec z kim rozmawiam.ą profile bez konkretóww są dla mnie ...nie.
Niestety mam dość mocna głowę /słabszą niestety od SIDA/ i w efekcie doposazam siię przed snem na Forum - zresztą lubię tu wpadac.
A to Mapsajm coś fajnego skrobnie,a to ZIP,czy Tamgoo mnie w czyms oświeci,a to BGN zajątrzy swoim fajnym jadzikiem,a to Pedros,OldGrindoo,Cana,Zetoxa i inni oldboje czymś rozśmieszą- i jest pyszka.
O kurde,ale by sie chciało z kimś pogadać,ale Brzuszkowa,nauczona rachunkowym doswiadczeniem,zabiera mi telefoun przed imprią, i..kicha.
A gadać sięchce.
BTW Barez,czy móghłbyś mi wysłać wszystkie możliwe kraki jakie posiadasz-nie ściemniaj-troche masz.Kumplusiu drogi-dawaj.
Kończy mi sie Steffl,niestety Diskovery i Planet też się kończą,Polsatu nie oglądam,czs umierać!
AAAAAAAAAA!!!!!! jeszce pozdrawiam Jacoba.
Ps.Bartez-nie banuj tego.Tez kiedys będziesz nie tego - obiecuje,że wtedy ja taż Cie nie zbanuję.
brzuszki jest offline  
Stary 21.12.2002, 03:03   #4
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
brzuszki napisa***322;(a)

Korzystam z ostatnich chwil bo od niedzieli jestem off-line na dwa tygodnie
Cytat:
Hmm to chyba nie do mnie
Cytat:
Ja tez nie mam Gadu - mam tlena
Cytat:
BTW Barez,czy móghłbyś mi wysłać wszystkie możliwe kraki jakie posiadasz-nie ściemniaj-troche masz.Kumplusiu drogi-dawaj.
Co to kraki
Cytat:
Ps.Bartez-nie banuj tego.
Nie mam powodu

Pozdrawiam brzuszki i milej nocki zycze

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline  
Stary 21.12.2002, 03:09   #5
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
wlasnie testuje pojemnosc mojej glowy - pytanie 'czy caly shaker krawej maryy mozna obalic na raz?' pozostaje jak narazie bez odpowiedzi... ale walcze walcze i moze cos sie uda w tym temacie zwalczyc

odplywam

jak to dobrze ze na dworze mroz i sporo sie moze chlodzic na raz na balkonie ))

pozdrawiam wszsytkich

PS - pewnie jutro po poludniu jak juz dojde do siebie to skorzystam z tego nowego wynalasku pod tytulem 'kasowanie wlasnych postow' i skasuje te wyznania starego alkoholika...
pozdrawiam brzuszki i piekna pania brzuszkowa
Stary 21.12.2002, 03:54   #6
brzuszki
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz

Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)

pozdrawiam brzuszki i piekna pania brzuszkowa
A Ty sie kurna zakofałeś
Wysłałwm Ci mejla z załącznikiem mniej niż 10 MB,do dupy masz kszynkę.Jutro kompresuję do bólu i pójdzie.

Bartez "Nocny Kałboju"-bez obrazy..Miło,że jeszcze o tej porze jesteś.Jestes lepszy od BD.Spoko!
Jakie piwo pijesz?
Podaj na priva adres-wyślę na gwiazdke.
Nie wiem czy,i ile Ci płacą z to siedzenie ,alre u mnie masz siurpryzę
brzuszki jest offline  
Stary 21.12.2002, 04:51   #7
-Sid-The-Rat=>

zakochany to ja jestem od dawna

jjeeejjj - zmiescilo sie - teraz czekam na efekty uboczne - o ile beda///

heh...
Stary 21.12.2002, 05:12   #8
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Cytat:
Jakie piwo pijesz?
Podaj na priva adres-wyślę na gwiazdke.
A czy brzuszki pracuje w firmie Polskie Browary S.A. ze taki hojny

5:12 - nikogo na forum nie ma, ide spac

Dobranoc...

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline  
Stary 21.12.2002, 06:48   #9
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
... jestem od 6.00, dzień dobry
Stary 21.12.2002, 12:17   #10
brzuszki
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz

Cytat:
Zetoxa napisa***322;(a)
... jestem od 6.00, dzień dobry
A ja od 12.18 i wraz ze mną wstał kolega trzeszczyłepek:-D
Zetoxa,Ty dawaj córce trochę tego Kilkenny,to troche pośpisz,a tak - sie chłopie zmarnujesz
brzuszki jest offline  
Stary 21.12.2002, 12:27   #11
Laser
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 02.01.2002
Laser zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
zakochany to ja jestem od dawna

jjeeejjj - zmiescilo sie - teraz czekam na efekty uboczne - o ile beda///

heh...
Witam !

Hmm kto to miał wpisane w statusie GG " kackackac " albo " moja głowa" !!!:-D
Laser jest offline  
Stary 21.12.2002, 18:44   #12
Plemnik
Forumator

Data rejestracji: 05.04.2002
Plemnik zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Bartez napisa***322;(a)
Witam

Witamy na forum
Wiesz Bartez... to wszystko nic.... najgorsze ze on moze tymi help X 3 wywolac spod jakiegos kamienia niejakiego Helpman'a ... i co bedzie?! Bana ryzykantowi z miejsca ;-) Czego nas wszystkich naraza?!? ;-) ;-) ;-)
Stary 21.12.2002, 22:50   #13
-Sid-The-Rat=>

Cytat:
Laser napisa***322;(a)
Witam !

Hmm kto to miał wpisane w statusie GG " kackackac " albo " moja głowa" !!!:-D
kac mnie nie rusza - a glowa boli czesciej nie od o/oo tylko od przypadkowych uderzen o sciane czy inne meble
Stary 22.12.2002, 08:56   #14
bgn
`

Data rejestracji: 10.08.2001
bgn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Bartez - więcej wyrozumienia dla nowych,a i takich jak ja Starików,bo czasem ach strach o coś spytać.
Wiele się mówi o Feurio.A ja nie wiem jak wypalic w Feurio cos co mam już na twardym.I co?Grzeniu,czy BGN by mi powiedzieli,ale boję się zapytac,bo moze mnie odeślą do wyszukiwarki - i perwnie słusznie.
Może masz jakiis adres gdzie mogę se p[ogderac po nocy?
Byłbym wdzięczny.
A tak w ogóle,lubię wiedziec z kim rozmawiam.ą profile bez konkretóww są dla mnie ...nie.
Niestety mam dość mocna głowę /słabszą niestety od SIDA/ i w efekcie doposazam siię przed snem na Forum - zresztą lubię tu wpadac.
A to Mapsajm coś fajnego skrobnie,a to ZIP,czy Tamgoo mnie w czyms oświeci,a to BGN zajątrzy swoim fajnym jadzikiem,a to Pedros,OldGrindoo,Cana,Zetoxa i inni oldboje czymś rozśmieszą- i jest pyszka.
O kurde,ale by sie chciało z kimś pogadać,ale Brzuszkowa,nauczona rachunkowym doswiadczeniem,zabiera mi telefoun przed imprią, i..kicha.
A gadać sięchce.
Kończy mi sie Steffl,niestety Diskovery i Planet też się kończą,Polsatu nie oglądam,czs umierać!
AAAAAAAAAA!!!!!! jeszce pozdrawiam Jacoba.
Ps.Bartez-nie banuj tego.Tez kiedys będziesz nie tego - obiecuje,że wtedy ja taż Cie nie zbanuję.
Grzeszysz Brzuszku, i nie nie bedzie ci to wybaczone ( no chyba,ze w ramach pokuty tydzien noszenia Justyny na rekach).
Nigdy nikomu nie napisalem idz i szukaj, a jesli juz to zawsze wskazalem gdzie i tylko dlatego , ze byla to wypowiedz kogos zdecydowania bardziej (wg mojej oceny znajacego rozwiazania problemu.
A ze moderatorzy zachowuja sie czasami gorzej od nawroconego bolszewika - to inna sprawa
bgn jest offline  
Stary 22.12.2002, 13:13   #15
brzuszki
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz

Cytat:
bgn napisa***322;(a)
Grzeszysz Brzuszku, i nie nie bedzie ci to wybaczone ( no chyba,ze w ramach pokuty tydzien noszenia Justyny na rekach).
Nigdy nikomu nie napisalem idz i szukaj, a jesli juz to zawsze wskazalem gdzie i tylko dlatego , ze byla to wypowiedz kogos zdecydowania bardziej (wg mojej oceny znajacego rozwiazania problemu.
A ze moderatorzy zachowuja sie czasami gorzej od nawroconego bolszewika - to inna sprawa
Wziąłeś poprawkę na nute kokieterii?To dobrze
Oświadczam publicznie - na wszystkie moje mądre i mniej mądre zapytania /nawet te na priva,kiedy się bałem o coś zapytać publicznie/
BGN cierpliwie odpowiadał.
To,ze od 04.01.03 nie będzie Cie /masm nadzieję,czasowo/ na Gorum napawa mnie smutkiem Szczerze to pisze i nie tylko ja tak pewnie czuję.Juz nie chodzi o pomoc,dla mnie często bardzo cenną,ale o Osobowość.Mało dziś osobowości,charakterki,Helpcwany i inne badziewie...
Przyznam ,ze lubie zaglądac na Forum bez uzasadnienia tematycznego,ot tak.Czegoś się w koncu nauczyłem,głownie z Forum i dzięki pomocy np BGN, /ale nie tylko,nie tylko/ ale teraz muszę nawet Brzuszkową odganiać od kompa-jek leci ciekawy topic.
Przeniesienie naszych żartów do osobnego rozdziału moim zdaniem unudziło całość,ale...
Do czwartego,czyli wesela Ormianina jeszcze trochę
brzuszki jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: