![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Popróbuj na różnych płytach, Verbatim, TDK i na różnych pręskościach.
Ja osobiście mam LiteOn'a 52327s i LG CED8120B i jak myślicie z której wychodza lepsze płyty - hehh z LG mimo że jest bardzo stara i nagrywa max 12x ale jak ustawie prędkość na 4x to wiem że każda płyta dobrze się nagra, a na na LiteOn'ie z prędkościami musze juz kombinować w zależności od płyt, i wogóle coś słabo mi pali płytki ten Litek, no ale naszczęści z zabezpieczeniami nie ma już takich problemów jak ta LG.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
No no możliwe ze liteonek zle wypala plytki
Kolega ma nagrywarke LG dam mu plytke do nagrania i zobacze czy pojdzie mi na wieży niedlugo tu zawitam z wiadomościa (mam nadzieje ze z dobrą) ![]() pozdro all ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 22.07.2003
![]() |
Plyty pirackie sa tloczone. Jezeli twoja wieza nie czyta plyt nagrywanych (CDR) to nic na to nie poradzisz. Nie sadze aby to mialo cos wspolnego z litkiem
#4 |
Prorok na F.O.R.U.M.
![]() |
smykus_likas
Nie nie, to co napisałem LiteON'ie nie tyczy się konkretnie tematu, chciałem tylko zaznaczyc że nie zawsze najnowsza nagrywarka jest lepsza pod każdym względem od starej, taki OT ![]() A co do płyt piratów to są różne, niektóre są tłoczone a niektóre zwykłymi nagrywareczkami. Te lepsze zwykle z nadrukiem, pudełkiem, czasami różniące się od oryginałów tylko brakiem hologramu są zwykle tłoczone.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 22.07.2003
![]() |
Zapomniales dodac o jakosci dzwieku
![]()
#6 |
Prorok na F.O.R.U.M.
![]() |
No w sumie to nie brałem tego pod uwage, no ale masz racje, ogólnie wszystko zależy od że tak powiem "wersji" pirata.
Ale zresztą po co tutaj rozmiawiamy o czymś takim, skoro my i także mamy wszystkie płyty oryginalne, prawda ?? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Prorok na F.O.R.U.M.
![]() |
Wracając do problemu Kris16y
Spróbuj nagrać coś na jakąś lepszą płyte (Verbatim, TDK) z ustawieniami takimi jak były pisane w tym topicu. Potem przeskanuj tą płyte KProbe'm na błędy C1 i C2 i porównaj wynik z innymi płytami działającymi na twojej wieży.
![]() |
![]() |
|
|