![]() |
Re: Re: Co zrobilibyście z taką płytą?
Cytat:
|
Jakie płyty są najlepsze odbijające radar policyjny? <lol> ;)
Wow!:o Ale wykres! Jeśli to jakiś tam film i czytnik czyta dobrze tą płytę to ja bym sobie zostawił taką płytkę i zobaczył jak ona będzie czytana za jakiś czas. Tak dla testu:)
Jak w moim temacie! Jakie płytki polecacie?!hehe To mit czy nie mit?:blee: :) |
Re: Jakie płyty są najlepsze odbijające radar policyjny? <lol> ;)
Cytat:
Pozdrawiam. |
Nagralem 30szt tych lead data z predkoscia x16 wyszystkie mialy ok 50% zoltych ale tez wszystkie chodzily w roznych napedach i z tego co wiem nadal dzialaja kupilem je po 75gr/szt i raczej w celach testowych. 2 raz ich nie kupie :-).
|
Re: Re: Jakie płyty są najlepsze odbijające radar policyjny? <lol> ;)
Cytat:
|
Re: Re: Re: Jakie płyty są najlepsze odbijające radar policyjny? <lol> ;)
Cytat:
|
Cytat:
Masz moze mozliwosc sprawdzic to to w kprobie (lead date i esperanze) |
Cytat:
Na dobrej płycie(ja polecam Verbatimki, Esperanze, Akossy), dobrą prędkością (ustosunkowana do typu danych, nigdy duża X), w dobrym trybie (chodzi tu o DAO, TAO i inne, film może być TAO), programik do danych może być Nero (używam też do Audio, kopiuje i obrazuje Alcoholem 120%). I to chyba te najwazniejsze podstawy, jak coś to dopisze :):3msie: |
Cytat:
|
Z tymi płytami jako antyradar to wierutna bzdura.
Pamiętam takie czasy gdzie czysta CD-R kosztowała 20 zł ^_^ ^_^ ^_^ . Jak się uszkodziła , a zdażało się często to było żal. Sprzedawali więc za 5 zł naiwnym jako antyradar. A tak pomijając wszystko to jak się posterunkowy uprze to można za taką płytkę dostać "bana". Pozdrawiam |
Cytat:
A jeśli chodzi o radary, to drogowka rzadko juz uzywa prawdziwych radarów. Prawie wszystkie mierniki opierają sie na laserze. Ale zeby je zakłócić musiałbyś całą karoserię i szyby obłozyć takimi płytami, choć i tak skutecznośc byłaby marna. Pojedyńcza płyta, czy nawet cały łańcuszek absolutnie niczego nie zakłócą :) |
LeadData w mojej kilkuletniej karierze wypalacza były jedynymi płytkami, które z biegiem czasu poprostu sie odwarstwiły (były prawidłowo przechowywane).Nigdy więcej tego shitu nie kupię.
Dla porównania 5 letni CDR BTC odtwarza sie bezproblemowo :cool: |
da ktoś fotke tej płyty? Jako ostrzeżenie i dodatkowe info? :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:59. |