Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Co zrobilibyście z taką płytą? (https://forum.cdrinfo.pl/f2/co-zrobilibyscie-taka-plyta-21931/)

Andy2 03.06.2003 11:40

Cytat:

SEBAwl napisa***322;(a)
Ja nagrywałem 8x i też g...o pomagało.((
Ja wczoraj postanowiłem wykończyć mój zapas tych płyt (Lead Data). Miałem 4. Jedna nagrała sie cała zielona z prędkością 12x. Rezta do wyrzucenia:
2 - w czasie nagrywanie wystąpił błąd zapisu,
1 - nagrała się ale jakoś dziwnie się nagrywała, bardzo wolno i dioda zamiast świecić cały czas, to mrugała tylko, później płyty nie dało się już odczytać

WNIOSEK: No more Lead Data!!

CIAPEK 03.06.2003 11:51

Cytat:

Andy2 napisa***322;(a)
O jaką fotkę Ci chodzi? Samej płytki (Lead Data), czy opakowania?
może być sama płytka i może być opakowanie. Żebym Ja i Inni wiedzieli czego nie kupować bo ja właściwie nie wiem co to za płytki, wiem tylko o nich to, że są do D***:cisza: :)

Testus 03.06.2003 18:34

Cytat:

Andy2 napisa***322;(a)
W mojej karierze rozwartstwiła się tzn. powstał taki pęcherzyk powietrza po chyba 1,5 roku na Esperanzie!!! (takiej z zielonymi napisami) - dostałem ją od znajomego, więc nie wiem, jak była wcześniej traktowana :-)
jezeli piszesz o tych przdrukach sprzed 2-3 lat to rzeczywiscie nie byl to szczyt marzen. LeadData zapewniam Ci ejdnak sa duzo gorsze ;p

Andy2 04.06.2003 00:56

Ilość załączników: 1
Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
może być sama płytka i może być opakowanie. Żebym Ja i Inni wiedzieli czego nie kupować bo ja właściwie nie wiem co to za płytki, wiem tylko o nich to, że są do D***:cisza: :)
Przesyłam zdjęcie tej płyty. Opakowania już nie mam. Jest w kolorystyce biało-czerwonej. Płyta jest jednolicie srebrna. Odcienie, które są na zdjęciu powstały na skutek skanowania płyty - sorki za jakość.

Testus 04.06.2003 08:09

Tych LeadData nie trenowałem. Miałem starsze też w czerwonym opakowaniu. NIe polecam. Ostatnio tez naciąłem się na Mediasonic x48.
Nagrywaja sie poprawnie na max x16. Kaszana.
Fajnie nagrywaja sie za to X-Powery x48. Te moge polecić.

DreamCrusher 04.06.2003 08:27

Ja 90% płyt nagrywam na Platinumach i jestem zadowolony.

Testus 04.06.2003 08:47

Tez sie chyba na nie przerzuce. Musze tylko poszukac dobrego i taniego dostawcy :)

CIAPEK 04.06.2003 10:57

Cytat:

zuk4u napisa***322;(a)
Ja 90% płyt nagrywam na Platinumach i jestem zadowolony.
Ja ostatnio jade wlasciwie tylko na: Akossach Silver, Esperanzach z Carre(silvery i blue), Verbatimy Crystale i aż miło jak widze same zielone pola w teście Nero CD Speed do tego jeszcze dobre parametry nagrania.:) Mówie rzadko mi się ostatnio zdarza, żeby nagrać makabrycznie płytke8)

kraluk 04.06.2003 15:24

Takie plyty to tylko wsadzic do klopa i splukac woda!!!
Pozdro;)

SEBAW 05.06.2003 14:09

Cytat:

kraluk napisa***322;(a)
Takie plyty to tylko wsadzic do klopa i splukac woda!!!
Pozdro;)

Ciekawe jak przez kanalizację przejdzie.:P Pewnie się zapcha.;p

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:09.