Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Commandos2 Nowe Zabezpieczenia ????!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f2/commandos2-nowe-zabezpieczenia-4168/)

Shareware 22.10.2001 12:03

BUUUUUUUUUUUUUUACHAAAACHACHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAa!!!!!!!!

Wy fusy Buachachachaaaaaaaaaaa . Commandos nie jest zabezpieczony poprostu niczym. Buachachaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A *****'a to se mozecie sciagnac w wytrzec nim dupsko

ja przegralem Commandosa 2 Clonem bez zaznaczania jakichkolwiek opcji
i DZIAŁA bez roznicy czy przegracie z oryginalu czy z kopii

ON NIE MA ZABEZPIECZEŃ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wy ryje Malinowe próbować mi to przegrac w trybie natychmiastowym
bo inaczej bedziecie LAMERAMI .

A tego wam nie zycze i pewnie sami nie chcecie !!!!

Qrde czasami jest niezly ubaw na Forum musze tu czesciej wpadac !!!!

Pa PA Pozdrowienia Shareware " :)=) "

bennyone 22.10.2001 13:41

widac ma skoro instaler sie dziwnie zachowuje wez pod uwage cieciu malinowy ze jest kilkanascie wersji commandosa 2 na rynku
teraz masz i pomysl
bo zabezpieczenie plyty kosztuje wiec ?
wniosek : kilka parti zabezpieczaja kilka nie itp kombinacje

Shareware 22.10.2001 14:47

Zgodze sie z tym ze moze byc kilka partii pozabezpieczanych lub nie .

Z tego wzgledu nalezy uzywac odpowiedniego sprzetu ktory lamie SafeDisc 2.0

i oprogramowania typu CloneCD.
i wtedy nie ma problemu ewentualnie jesli takowego sprzetu nie posiadacie pozostaje sciagnac *****'a .

Ja nie widze problemu i zaloze sie ze nie ma nowych zabezpieczen

Jeszcze jedno po co uzywac opcji do SafeDisc'a skoro Clony XL nie wykrywa zadnego zabezpieczenia ????? (no ludzie)

Jak nie wykrywa nic to nic nie zaznaczajcie!!!!!!!!!!!!

TA DAAAAAAAAAAAAAAAaa! I bez odzywek w stylu cieciu bo na ciecia tez trzeba miec skonczona szkole (chociazby podstawowa) :)=)

bennyone 22.10.2001 15:02

Czytaj lamonie caly temat
uzywalem cloneCd
niezaznaczenie niczego skonczylo sie wlasnie tym co opisalem wyzej
pozniej byly kombinacje dziwne ze podczas ustawionego tego co pisze w 1 poscie i zrzucie iso x32 wszysto znowu sie zaczelo walic
po ustawieniu sub data i audio na on roaz FES i zrzutu x4 na all zaczelo byc ok
Wniosek jest tylko jeden.... plyty same z siebie zle sie nei porzegrywaja zwlaszcza verbatimy inaczej klone by cos wylapal

po stylu wypowiedzi nawet okreslenie ciec na ciebie to za duzo
EoT rowniez...

obar 22.10.2001 15:10

skąd sie qrwa takie mordoryje biorą ???
wejdzie pajac i się mądrzy ...spadaj lalusiu do lalek pajacu za***any, qrwa nie moge jak czytam jego posty to mnie łamie w kościach ...co za po*** żadki..

nie chce mi się z tobą gadać i ci tłumaczyć tłoku jeden że to zależy od wersji młocie
a nie od tego czym przegrywasz ..wiem co mam jaką wersjęi czym jest zabezpieczona a żeby siemądrzyć to trzeba tych punkcików trochę mieć nabite i IQ trochę więcej niż 10 !!! więc drzyj gumy fagasie znajdź zobie inne forum typu zabawy w ogródku czy jak fajnie być kutafonem - tam znajdziesz swoich kolesi na swoim poziomie

przepraszam innych czytających ale nie lubię jak NIKT obraża resztę moich znajomych a w tym i mnie !

tym textem zniżyłem siedo jego poziomu za co serdecznie przepraszam ale nie wytrzymałem
rozumiem że xywa Shareware odnosi się do poziomu twojego rozwoju intelektualnego !

bennyone 22.10.2001 15:14

az sie wystraszylem hyhyh pojechales ostro z wiazaniem proponuje u***ac ip albo wlaczyc jakis ignore... na flamera

Shareware 22.10.2001 15:33

Dobralo sie dwuch bardzo madrych ludzi ktorzy pokazuja swoj poziom
uzywajac łaciny TAK rzeczywiscie wasz poziom jest bardzo wysoki.

Darujcie sobie to IQ bo zaloze sie ze zaden z was nawet tego testu nie zaliczylby na minimum

wiem jedno nie ma rzeczy ktorych nie mozna przegrac tylko czasami trzeba sie nameczyc i pokombinowac

wypieprzyc program zainstal. na nowo zmienic klucz

poryc w rejestrze

przeinstalowac Winde

ale bez pracy nie ma kolaczy mi sie udalo przegrac bez wiekszych problemow
trzeba tez pamietac ze komputer to bardzo glupia maszyna a wlasciwie tak glupia jak ten ktory ja obsluguje

do niewidzenia pozdrawiam was nieuprzejmie

obar 22.10.2001 16:40

wow koles spuścił z tonu prawie czuje sie dotknięty chyba pójdę do psychologa bo mi narobił komplexu niższości ...
mam nadzieję ze to jego ostatni post na tym forum bo jak widze to nie ma postu w którym kogoś by nie obraził !!!
skąd sie urwał ten ktoś którego pojęcie kultura osobista jest czymś obcym ???
jakbys umiał czytać to pewnie byś doczytał do czyjego poziomu sie znizylem abys mnie zrozumial bo widze ze obelgi w twoim towarzystwie sa na porządku dziennym a może to komplement z twojej ztrony byc zelzonym przez taki MEGAmusk :) jaki siedzi w tej poobijanej nieudanym rozwiązaniem glowce

a co do kopiowania wszystkiego to pozostawię bez komentarza gdyż pewnie znowu wywołałbym deszcz bluźnierstw i obelg kolesia co "wszystko" skopiuje mając LG (nie ubliżając LG - ale co poniektórym wydaje sieże 16x mają i chwycili Pana Boga za nogi - królowie piractwa)

p.s. po twoim pożegnaniu wnioskuję ze nie będziesz już wiecej udzielał sie na tym forum pełnym lamerów i łamag jakimi jestesmy wg/ twojego mniemania
tym lepiej dla nas mysle ze forum podniesie sie bez obecnosci tak szanownej osoby z komplexem malego czlonka

obar 22.10.2001 16:41

wow koles spuścił z tonu prawie czuje sie dotknięty chyba pójdę do psychologa bo mi narobił komplexu niższości ...
mam nadzieję ze to jego ostatni post na tym forum bo jak widze to nie ma postu w którym kogoś by nie obraził !!!
skąd sie urwał ten ktoś którego pojęcie kultura osobista jest czymś obcym ???
jakbys umiał czytać to pewnie byś doczytał do czyjego poziomu sie znizylem abys mnie zrozumial bo widze ze obelgi w twoim towarzystwie sa na porządku dziennym a może to komplement z twojej ztrony byc zelzonym przez taki MEGAmusk :) jaki siedzi w tej poobijanej nieudanym rozwiązaniem glowce

a co do kopiowania wszystkiego to pozostawię bez komentarza gdyż pewnie znowu wywołałbym deszcz bluźnierstw i obelg kolesia co "wszystko" skopiuje mając LG (nie ubliżając LG - ale co poniektórym wydaje sieże 16x mają i chwycili Pana Boga za nogi - królowie piractwa)

p.s. po twoim pożegnaniu wnioskuję ze nie będziesz już wiecej udzielał sie na tym forum pełnym lamerów i łamag jakimi jestesmy wg/ twojego mniemania
tym lepiej dla nas mysle ze forum podniesie sie bez obecnosci tak szanownej osoby z komplexem malego czlonka

Mike 22.10.2001 17:50

Cytat:

Shareware (22-10-2001 15:33):
Dobralo sie dwuch bardzo madrych ludzi ktorzy pokazuja swoj poziom
uzywajac łaciny TAK rzeczywiscie wasz poziom jest bardzo wysoki.

Darujcie sobie to IQ bo zaloze sie ze zaden z was nawet tego testu nie zaliczylby na minimum

wiem jedno nie ma rzeczy ktorych nie mozna przegrac tylko czasami trzeba sie nameczyc i pokombinowac

wypieprzyc program zainstal. na nowo zmienic klucz

poryc w rejestrze

przeinstalowac Winde

ale bez pracy nie ma kolaczy mi sie udalo przegrac bez wiekszych problemow
trzeba tez pamietac ze komputer to bardzo glupia maszyna a wlasciwie tak glupia jak ten ktory ja obsluguje

do niewidzenia pozdrawiam was nieuprzejmie
witam
no coz,moze rzadko sie wypowiadam, ale regularnie czytam to forum i z przykroscia musze stwierdzic ze dla niektorych jedynym sposobem zaistnienia na nim jest wypowiadanie sie w stylu Shareware.Obar naprawde nie dziwie ci sie ze sie uniosles,no coz....
a tak na marginesie zacytuje "wiem jedno nie ma rzeczy ktorych nie mozna przegrac tylko czasami trzeba sie nameczyc i pokombinowac wypieprzyc program zainstal. na nowo zmienic klucz poryc w rejestrze przeinstalowac Winde"
jestem bardzo ciekwaw ktory klucz w rejestrze po zmianie umozliwia uruchomienie programu zabezpieczonego SF2,SecuRomem itp.
pozdrawiam
ps
LGx16 jest naprawde niezla:-)))
aha i Shareware "dwuch" sie pisze przez u z kreska:-)

c0rdat 23.10.2001 11:01

Ja mu przyznałem (częściowo) rację w kwestii LG :'( (w innym poście), a to taki ***.

Ej, malutki, idź zaistnieć gdzi indziej, pie*** obrońco LG (wszystkie jego posty na forum mają związek z LG 16x - pewnie sobie kupił i myśli, że jest wielkim bossem...).Tak czy siak, chyba nie ma zbyt wiele do powiedzenia, co nie (szanowni) koledzy ?

Pozdro 4 all but him. 6

ZOh1w2 23.10.2001 11:58

Miałem zabrać zdanie w tym temacie ale stwierdziłem że nie ma sensu ....... po co się denerwować. Powiem jedno wszyscy powinni trochę nad sobą panować niezależnie o tego jakiej marki posiadają nagrywarkę. Miało byc o zabezpieczeniach a wyrosła jakaś chamska dyskusja o wyższości XXXX nad YYYY. Ludzie panujcie nad sobą.

Hehehe...... śmiać się chce z tego wszystkiego, z tych dziecinnych zaszłości w waszych odpowiedziach. Rozmowy na poziomie przedszkolaków którzy się spierają o to kto ma lepsze zabawki.

Pa!

bennyone 23.10.2001 14:21

Nalezalo by cos zrobic zeby uniknac takich jazd w przyszlosci proponuje aby zmienic tak skrypty aby po nacisnienciu Zapisz pojawial sie napis tak okolo 4 razy wystarczy o tresci Czy jestes napewno pewien ? ( to za 1 razem )
za 2 napewno kogos nie obrazasz ? za 3 napewno wiesz o czym piszesz ?
i za 4 stary pomysl jeszcze ostatni raz ;)
i tym optymistycznym akcentm koncze
ja mam uraz do lg mysle ze mi wybaczycie tak jak zreszta i do sony a ostatnio przez te chipy i do plexa (do sony i lg bardziej)
ok Commandos 2 skopiowany pomogl sposob opisany gdzies wyzej
mysle ze mozna zakonczyc dyskusje
Dzieki za pomoc ( alez to chora gra ten c2 ;) )

obar 23.10.2001 15:57

a ja bym zaproponował obowiązek rejestracji każdego kto chce przedstawić swoje zdanie tudzież problem

c0rdat 23.10.2001 16:19

A ja popieram Szanownego Kolegę obara w kwestii rejestracji. Ostatnio wiele postów jest zamieszczane przez nieporejestrowanych gości, i mają oni szczególnie (w swoim pojęciu) cięte języki. A tak naprawdę to nie cięty język, tylko brak kultury. W dodatku wielu z nich naskakuje na innych z gwałtownością rozjuszonego byka, próbując arogancją pokryć braki w swoim wykształceniu/wiedzy. Czasami to się nawet udaje w pierwszej chwili, ale już po paru postach na różne tematy widać, że taki gość nie ma nic do powiedzenia - bo we wszystkich pisze to samo.
Na przykład taki Shareware: pytanie o zabezpieczenia - pisze o LG. Pytanie o TEAC'a - pisze o LG. Dyskusja o Plexie - pisze o LG. Ja rozumiem, że pewnie sobie właśnie kupił pierwszą w życiu nagrywarkę (chociaż twierdzi co innego) i to do tego LG, następnie odkrył to forum, kiedy szukał właśnie audytorium przed którym mógłby się pochwalić, jaki to super ma sprzęt i jaki to z niego mastaha. I wtedy okazało się... [orkiestra....] że forum nie za bardzo spełnia jego oczekiwania - mało postów od szczęśliwych fanatyków LG, no a do tego ten - jakby to powiedzieć - fanclub TEAC'a i PLEX'a. To nie do zniesienia! No i sfrustrował się nam biedaczek... I dalej z ryjem na wszystkich. Początkowo czytałem tylko jeden wątek w którym on brał udział - i nie pokapowałem się o co biega. Ale teraz po przeczytaniu dokładnie paru innych wątków już wiem. I myślę, że Wy, Szanowni Koledzy również wiecie to samo. I macie już o nim swoje zdanie, tak jak ja.

O rany, ale się rozpisałem - aż mi się klawiatura zagrzała. Kończę i pozdrawiam.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:38.