Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Commandos2 Nowe Zabezpieczenia ????!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f2/commandos2-nowe-zabezpieczenia-4168/)

Shareware 25.10.2001 11:22

Widze ze to juz jakas Mafia bo wszyscy wjezdzaja na czlowieka nie czytajac jego postow tylko te ktore sa ostatnie albo od swoich kumpli.

Gdybys czytal wszystkie listy zauwazylbys ze w kwestii zabezpieczen ani razu nie uzylem nazwy LG tylko twoj "szanowny" kolega Obar.

W innym poscie bylo pytanie nie Teac'a tylko ktora CD RW wybrac Teac czy LG
ja polecilem LG bo z Teac'iem nie mialem nic do czynienia i nie znam jej mozliwosci. (poczyttaj sobie ze zrozumieniem)

Nie wiem skad to wytrzasnales ale nie bylo nigdzie "dyskusji o Plexie" a gdybys naprawde czytal wszystkie listy to zauwazyl bys ze o wiele bardziej cenie sobie Plextora niz LG (radze ci najpierw zabrac sie za lekturke niz niepotzrebnie i bezpodstawnie obrazac kogos).

poza tym sprawdz w slowniku co oznacza fanatyk i uzgodnij to ze wszystkimi moimi listami jakie tylko znajdziesz - wyjdzie na to ze fanatykiem jestes ty wjezdzajac na mnie, bo dowiedziales sie z jakiegos postu (nie mojego)
ze obrazam wszystkich bo nie uwazaja LG za najlepsza nagrywarke pod sloncem itp. itd.

A z ryjem to wyleciajes na mnie ty i twoj szanowny kolega Obar.
Ja zrobilem ten blad tylko raz na poczatku i tylko w tym poscie.
reszta to juz byla reakcja lancuchowa.

c0rdat 25.10.2001 13:13

Jak Wielce Szanowny Kolega Shareware raczył zauważyć, "wyjeżdżanie z ryjem" wywołuje reakcję łańcuchową. Jak również sam stwierdził, uczynił ten błąd tylko raz, ale za to na początku.

Powiem jedno: Shareware, poczytaj sobie ze zrozumieniem te dwa powyższe zdania (powstałe na podstawie Twojego postu - chyba nie zaprzeczysz?) i wyciągnij wnioski.

Pozdro.

P.S.Jeżeli coś przekręciłem w skrócie tematyki postów opisanym 2 posty wyżej - przepraszam, postaram się nie wprowadzać więcej nieścisłości.

obar 26.10.2001 05:05

[quote]Shareware (25-10-2001 11:22):
Widze ze to juz jakas Mafia bo wszyscy wjezdzaja na czlowieka nie czytajac jego postow tylko te ktore sa ostatnie albo od swoich kumpli.

Gdybys czytal wszystkie listy zauwazylbys ze w kwestii zabezpieczen ani razu nie uzylem nazwy LG tylko twoj "szanowny" kolega Obar.

W innym poscie bylo pytanie nie Teac'a tylko ktora CD RW wybrac Teac czy LG
ja polecilem LG bo z Teac'iem nie mialem nic do czynienia i nie znam jej mozliwosci. (poczyttaj sobie ze zrozumieniem)

Nie wiem skad to wytrzasnales ale nie bylo nigdzie "dyskusji o Plexie" a gdybys naprawde czytal wszystkie listy to zauwazyl bys ze o wiele bardziej cenie sobie Plextora niz LG (radze ci najpierw zabrac sie za lekturke niz niepotzrebnie i bezpodstawnie obrazac kogos).

poza tym sprawdz w slowniku co oznacza fanatyk i uzgodnij to ze wszystkimi moimi listami jakie tylko znajdziesz - wyjdzie na to ze fanatykiem jestes ty wjezdzajac na mnie, bo dowiedziales sie z jakiegos postu (nie mojego)
ze obrazam wszystkich bo nie uwazaja LG za najlepsza nagrywarke pod sloncem itp. itd.

A z ryjem to wyleciajes na mnie ty i twoj szanowny kolega Obar.
Ja zrobilem ten blad tylko raz na poczatku i tylko w tym poscie.
reszta to juz byla reakcja lancuchowa.[/quote

"Szanowny" jesli juz musisz zamieszczac swoje zdanie to czyń to z pewnym szacunkiem do siebie i do innych (zwłaszcza do innych), albowiem jak cie widzą tak cie piszą... zarejestruj sie to pogadamy...co obawiasz sie ze napotka cie ogrom smsów, maili z pogróżkami od mafii ? ... tu nie ma mafii tylko ludzie którzy nie przyszli na to forum by słuchać obelg od "nowego" (nawet jesli nim nie jestes - w co wątpię to tak sie uwaza za niezarejestrowanego)

krótko mówiąc masz coś do powiedzenia ? - zarejestruj się i wtedy możesz się mądrzyć, radzić,, a tak to daruj sobie jakieś "niedyskretne" uwagi ...ja nie pozwolę byś nasadzał sięna innych tylko dlatego że twoje zdanie jest zgoła inne

bgn 26.10.2001 14:04

proponuję PAX, PAX i jeszcze raz PAX.
Zarejestrowac się można na lewe wpisy, na takim forum zawsze sie znajdzie ktos, kto chce tylko zaistniec, albo jest wyjatkowo 'upierdliwy". Ale zawsze mozna przecież gościa olac ( tzn.zignorowac ) jego posty i po kłopocie.
Pozdrawiam wszystkich zwaśnionych

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:39.