![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.06.2004
![]() |
ape'y sam kompresowałem i poziom kompresji jest normal... mam włączone DMA, komp jest w ogóle dość dobrze skonfigurowany, po prostu jest wolny... a FLACA to już w ogóle niczym przyzwoitym nie wypalę...
no pięknie, wyszła nowa wersja CopyToDVD... teraz błąd Out Of Memory pojawia się tylko przy powracaniu do okna nagrywania... super po prostu, czy oni nie korzystają ze swoich programów? ma ktoś ten program i mu działa poprawnie? Ostatnio zmieniany przez humanista : 16.08.2004 o godz. 02:14 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.10.2002
![]() |
A to czemu niczym przyzwoitym? Jest wtyczka do Nero, jest Burrrn. Pozatym skoro chcesz wyrównać głośność to i tak czeka cię dekompresja do WAV (jawna lub nie).
Co do CopyToDVD to nie wiem, czasami na dziwne zachowanie pomaga powrót do angielskiej wersji językowej. Ale tutaj tylko strzelam - nie korzystałem z tego programu. |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.06.2004
![]() |
skoro przy wyrównywaniu głośności trzeba dekompresować do WAV, to faktycznie kicha... dzięki za tę informację, zmienia ona nieco krąg moich poszukiwań... bo odpada opcja wypalania w locie, więc mogę spokojnie korzystać z burrrna...
|
![]() |
![]() |
|
|