![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 10.10.2000
![]() |
Cracki
Mam wielka prosbe do wszystkich na tym forum. Czy ktos z was moglby mi podac adres strony z ktorej moge sciagnac cracki do Fallout Tactics PL oraz Sacrifice PL.
A moze ktos z was ma i moglby sie nimi ze mna podzielic? Z gory dzieki. adas |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
czy ten temat sie nie skonczy na tym forum.
nie mozna tego np. wrzucic do offtopic a Fallout TacticsPL nie byl chyba zabezpieczony bo przegrywalem go z orginalu i nie przypominam sobie zadnego zabezpieczenienia (no chyba ze trafila do ciebie moja kopia na ktorej testowalem mozliwosci winlocka ale to nie mozliwe bo lezy u ziomka) pzdrwm
|
|
#3 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.08.2001
![]() |
wejdź na astalavista.box.sk ![]() =+= postanowiłem być miły =+= Pozdrawiam wszystkich
|
|
#4 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 01.09.2001
![]() |
www.megagames.com
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 10.10.2000
![]() |
Sorry ze nie wrzucilem tego do offtopic. Nastepnym razem sie poprawie, obiecuje
.Co do tych gierek to moj kumpel, niewiem jak, ale zwalił obie tzn. nie udało mu sie ich przegrać i teraz potrzebne mi sa te cracki. Co do Fallout Tactics PL to 3cd pomimo przerożnych kombinacji w clonie stawial opor. A teraz instaluje sie ok ale przy probie uruchomienia wywala blad jakiegos pliku (nie pamietam jakiego) i wywala ze 3cd jest najprawdopodobniej piracka plyta.A co do Sacrifice chodzi mi o cracka do wersji PL bo gdy uzywam innych to po uruchomieniu gry nie ma zadnych napisow na przyciskach ![]() Pozdrawiam wszystkich adas PS. Co do prob z winlockiem zycze powodzenia. Raz zabezpieczylem tak plyte i teraz nawet ja nie umiem jej przegrac.
|
|
|
![]() |
|
|