![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.10.2002
![]() |
BiG problem BTC !!
Kupilem nagrywarke btc 40x12x48 i wszystko buloby ok tylko sprzet mi sie wiesza nie podczas pracy tylko po kilku godzinach wlaczonego kompa. Byla juz w reklamacji ale powiedzieli ze jest sprawna ja sprawdzam u siebie i znow to samo - kilka godzin pracuje dobrze i nagle nie mozna nawet otworzyc tacki. Mam win xp w czym moze tkwic problem
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Ramblings of a Madman
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Re: BiG problem BTC !!
Cytat:
![]() |
#3 |
Gość
|
Jak masz ja wlozona do kompa, czy ma miejsce! moze sie po prostu grzeje - i to dlatego!
|
![]() |
#4 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Kiedyś któś mi mówił że ma nagrywarkę która potrafi pracowac bez przerwy przez godzine a poźniej odmawia posłuszeństwa - poprostu yłacza się i stygnie, jak ostygnie to znowu pali ... nie wiem czy to prawda ale nawet by się zgadzało ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
plyta ecsa ale modelu dokladnie nie pamietam bo jestem w pracy pracuje na 2 tasmach HDD osobno i cdrw osobno ale to nie dzieje sie przy wypalaniu tylko przy pracy kompa nie musze uzywac ani cd ani nagrywary helppppppp
|
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
No to przypuszczam, ze nagrywarka nie ma tu nic do rzeczy!
Sprawdz temeratury w obudowie, moze procek ci sie grzeje, moze chip od plyty? Zasilacz? Moze nie ma obiegu powietrza? Zacznji od najbardziej oczywistych "grzalek". |
![]() |
#7 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Było to jush tutaj poruszane mianowicie komuś grzał sie strasznie chipset - to Tobie może przegrzewać sie CpU ==> moze pasta termoprzewodząca jest zle nałozona / moze jej nie ma / a moze przetaktowano CPU i są teraz niestabilnosci ... |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
To napewno nie moze byc wina nagrywarki, pierwsze slysze. Tak jak wyzej wspomnieli moze byc to przegrzanie sie proca, chipsetu ;ub nawet pamieci ram (ktora mozliwe masz ustawiona na straszne wypociny ktorej nie moga zniesc). Mozliwosci jest wiele.
#9 |
Nowy na forum
![]() |
wiecie co wina przegrzewania to napewno nie jest!! nie wiesza mi sie caly komp tylko nagrywara! reszta chodzi ok. mialem teaca i bylo dobrze a tak btw dalem ja kolesiowi to testingu i u niego jest ok wiec moze plyta??
|
![]() |
![]() |
|
|