![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Gość
|
Jerry jesteś THE BEST tzn:
1. Masz niezłą wyobrażnie 2. Masz niezly młynek w pale(czytaj głowie) 3. Wiesz, żebyś całe życie miałe takie problemy jak teraz to nawet nie musiałbyś podpisywać tych swoich płytek 4. Napisałem, że podpisywać można wszystkim nawet tak jak napisał poprzednik lakierem do paznokci, bo przeciesz to twoja płyta i możesz nawet na nią nasr....ć jak ci pomorze to odróżnić ją od innych. 5. Co do Pameli to chciałbym zobaczyć zawartość twojego dysku i policzyć ile masz jej fotek. 6. Nie mam ochoty więcej sie tłumaczyć, pisze po płytach czym chce i jak chce. 7. Jesli faktychnie chcecie sie dowiedzieć czym pisać to trzeba wysłać e-mile do producenta płyty to pewnie odpowie na to pytanie 8. Pozdrawiam wszystkich nawet ciebie JERRY ;-) |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.04.2002
![]() |
Cytat:
Ad.2. Zdaje ci sie. Ad.3. ? ? ? ? ? Ad.4. Ja niebede srał na swoje płytki bo wystarczy że podpisuje je pisakiem. Jak ty masz jedna płytkę to nie masz problemów że sie pogubisz i niebedziesz wiedział która jest która. Ad.5. Moze i mam pare, ale nie podniecam pały jak ty. Ad.6. Jasne przecież to TWOJA ( jedna ) płyta. Ad.7. I tu mnie zastrzeliłeś ![]() ![]() ![]() ![]() Ad.8. Ja ciebie też }> }> }> }>
![]() |
#18 |
Gość
|
Witam
![]() Szczerze mówiąc nie wiedzialem, ze nie mozna pisac na cd mazakiem olejnym, sam pisalem i nic sie nie stalo ;-p) pozdrawiam p.s. proponuję podpisywac gumką ;-) |
![]() |
#19 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
tak mozna, ale to ciut ryzykowne/ w wypadku ważnych danych/ w dłuższym internale czasowym i zależy od typu nonika
pozdro
#20 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja "nadrukowuje" opis w Wordzie ( potrzebny do tego jest Office XP), a nastepnie wkladam plytke do drukarki HP 840 i gotowe.
|
![]() |
![]() |
#21 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
6
z powodu tak błahego o mało co nie doszłoby do rękoczynów...panowie... jako obecni na tym forum reprezentujemy jakiś poziom i niech nie będzie to poziom ludzi sprzed sklepu monopolowego.... proszę szanujmy się bo jednej sprawie służymy ![]() skoro koledzy radzą to ja tylko dodam że domiszek lub bazy rozpuszczalnika...czyli tego co może uszkodzić wieżchnią stronę płytki.... ja tylko powiem że nie używam pudełek ( za dużo miejsca zajmują) tylko papierowych kopert po 5zł/50 sztuk ew. 7.5/100 sztuk i je podpisuję nie podpisuje samych płyt z pobudek czysto estetycznych ... ale to już mój problem) - natomiast piszę po kopertach co chcę ...i jakoś sobie radzę ... pozdro 6
|
|