Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 30.08.2001, 10:18   #16
koziol1001
Gość

Jerry jesteś THE BEST tzn:
1. Masz niezłą wyobrażnie
2. Masz niezly młynek w pale(czytaj głowie)
3. Wiesz, żebyś całe życie miałe takie problemy jak teraz to nawet nie musiałbyś podpisywać tych swoich płytek
4. Napisałem, że podpisywać można wszystkim nawet tak jak napisał poprzednik lakierem do paznokci, bo przeciesz to twoja płyta i możesz nawet na nią nasr....ć jak ci pomorze to odróżnić ją od innych.
5. Co do Pameli to chciałbym zobaczyć zawartość twojego dysku i policzyć ile masz jej fotek.
6. Nie mam ochoty więcej sie tłumaczyć, pisze po płytach czym chce i jak chce.
7. Jesli faktychnie chcecie sie dowiedzieć czym pisać to trzeba wysłać e-mile do producenta płyty to pewnie odpowie na to pytanie
8. Pozdrawiam wszystkich nawet ciebie JERRY ;-)

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.08.2001, 19:46   #17
Jerry
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 30.04.2002
Jerry w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
koziol1001 (30-08-2001 10:18):
Jerry jesteś THE BEST tzn:
1. Masz niezłą wyobrażnie
2. Masz niezly młynek w pale(czytaj głowie)
3. Wiesz, żebyś całe życie miałe takie problemy jak teraz to nawet nie musiałbyś podpisywać tych swoich płytek
4. Napisałem, że podpisywać można wszystkim nawet tak jak napisał poprzednik lakierem do paznokci, bo przeciesz to twoja płyta i możesz nawet na nią nasr....ć jak ci pomorze to odróżnić ją od innych.
5. Co do Pameli to chciałbym zobaczyć zawartość twojego dysku i policzyć ile masz jej fotek.
6. Nie mam ochoty więcej sie tłumaczyć, pisze po płytach czym chce i jak chce.
7. Jesli faktychnie chcecie sie dowiedzieć czym pisać to trzeba wysłać e-mile do producenta płyty to pewnie odpowie na to pytanie
8. Pozdrawiam wszystkich nawet ciebie JERRY ;-)
Ad.1 A żebyś wieział że mam.
Ad.2. Zdaje ci sie.
Ad.3. ? ? ? ? ?
Ad.4. Ja niebede srał na swoje płytki bo wystarczy że podpisuje je pisakiem. Jak ty masz jedna płytkę to nie masz problemów że sie pogubisz i niebedziesz wiedział która jest która.
Ad.5. Moze i mam pare, ale nie podniecam pały jak ty.
Ad.6. Jasne przecież to TWOJA ( jedna ) płyta.
Ad.7. I tu mnie zastrzeliłeś Już sobie wyobrażam tego maila. "Proszę pana. Wołaja na mnie koziołek i mam takie ważne pytanie które nurtuje mnie od 8 miesięcy. Przez nie nie moge spać. Jade na prochach. Bardzo prosze o odpowiedz czym moge pisać po [4]MOJEJ[/4] płytce poniewaz niechce jej sobie zepsuć. Bardzo proszę o odpowiedź. Pa, pa całusów sto dwa a jak sie zmieści to sto czterdzieści. Koziołek." Jak bedziesz pisał tego maila to pisz w jakimś innym języku bo niechce żeby gostek który bedzie to czytał pomyślał sobie że w polsce mieszkają sami tacy idioci.
Ad.8. Ja ciebie też }> }> }> }>
Stary 30.08.2001, 23:33   #18
bart15
Gość

Witam
Szczerze mówiąc nie wiedzialem, ze nie mozna pisac na cd mazakiem olejnym, sam pisalem i nic sie nie stalo ;-p)
pozdrawiam
p.s.
proponuję podpisywac gumką ;-)

Stary 01.09.2001, 00:52   #19
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
tak mozna, ale to ciut ryzykowne/ w wypadku ważnych danych/ w dłuższym internale czasowym i zależy od typu noœnika
pozdro
cana jest offline  
Stary 01.09.2001, 01:55   #20
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Ja "nadrukowuje" opis w Wordzie ( potrzebny do tego jest Office XP), a nastepnie wkladam plytke do drukarki HP 840 i gotowe.
woitas jest offline  
Stary 01.09.2001, 13:27   #21
obar
Forumator

Data rejestracji: 07.12.2000
obar zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
6
z powodu tak błahego o mało co nie doszłoby do rękoczynów...panowie...

jako obecni na tym forum reprezentujemy jakiś poziom i niech nie będzie to poziom ludzi sprzed sklepu monopolowego.... proszę szanujmy się bo jednej sprawie służymy

skoro koledzy radzą to ja tylko dodam że domiszek lub bazy rozpuszczalnika...czyli tego co może uszkodzić wieżchnią stronę płytki....
ja tylko powiem że nie używam pudełek ( za dużo miejsca zajmują) tylko papierowych kopert po 5zł/50 sztuk ew. 7.5/100 sztuk i je podpisuję nie podpisuje samych płyt z pobudek czysto estetycznych ... ale to już mój problem) - natomiast piszę po kopertach co chcę ...i jakoś sobie radzę ...

pozdro 6

Twoje uprawnienia: