Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 12.03.2003, 21:45   #16
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: Re: Czytajcie Wszycy!!!!

Cytat:
Maciej napisa***322;(a)
Dlaczego wymazałeś tekst z twojego postu...
wnerwilem się sorrki ale jak nikt mi nie chce wytlumaczyć co znaczy na clone clinic zapis z tymi żoltymi owcami to wybaczcie ale nie mam zamiaru się wnerwiać cdd6911 model to jest philipsa może ty maciej będziesz laskawy i wejdziesz na clone clinic i wytlumaczysz mi co znaczą dwie owce a co jedna na suported drives?

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.03.2003, 21:56   #17
memorando
Młody żonkoś

Re: Re: Re: Czytajcie Wszycy!!!!

Cytat:
pali napisa***322;(a)
Nie tylko z jednego... Poniosło go

Ale nie wymazuj, nie ma potrzeby... bo jest bałagan. A każdemu się zdarzy gafę palnąć
nie popelnilem gafy to jednoo a drugie wnerwilem się nie ma sensu aby byl post jak jest olewany po 3 dobach na......byście też pisali jak
ja to nie moja wina że 3 doby mam zabrane z życia i przez to piszę jak piszę
Stary 12.03.2003, 22:13   #18
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Re: Re: Re: Re: Czytajcie Wszycy!!!!

Cytat:
memorando napisa***322;(a)
nie popelnilem gafy to jednoo a drugie wnerwilem się nie ma sensu aby byl post jak jest olewany po 3 dobach na......byście też pisali jak
ja to nie moja wina że 3 doby mam zabrane z życia i przez to piszę jak piszę
delikatny chcialem byc. nikt nie odpowiada bo moze nikt nie wie. gdy kiedys chciales cos przetlumaczyc z angielskiego, to ci przetlumaczylem w kilka minut (tutaj ) a ty teraz bajki opowiadasz, ze z jakimś gościem z philipsa korespondujesz po angielsku i on Ci opowiada takie historie

Jak chcesz odpowiedziec, to dawaj na priv, bo to nie temat i znowu mnie Sid wywali, teraz to juz pewnie na amen
pali jest offline  
Stary 12.03.2003, 22:28   #19
memorando
Młody żonkoś

Re: Re: Re: Re: Re: Czytajcie Wszycy!!!!

Cytat:
pali napisa***322;(a)
delikatny chcialem byc. nikt nie odpowiada bo moze nikt nie wie. gdy kiedys chciales cos przetlumaczyc z angielskiego, to ci przetlumaczylem w kilka minut (tutaj ) a ty teraz bajki opowiadasz, ze z jakimś gościem z philipsa korespondujesz po angielsku i on Ci opowiada takie historie

Jak chcesz odpowiedziec, to dawaj na priv, bo to nie temat i znowu mnie Sid wywali, teraz to juz pewnie na amen
Po pierwsze pisal brat moj maila z polskiego na angielski istotnie nie znam angielskiego wysylam angielski tekst do philipsa przetlumaczony przez mojego brata brat zna perfekt angielski ja nie znam to prawda więc nie mow bzdur dam maila do mojego brata i zapytasz się on pracuje w firmie bridgestone on mi z polskiego na angielski to co chcę i z angielskiego na polski abym zrozumial nie wierzysz napisz dam maila do niego
Stary 13.03.2003, 00:10   #20
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
tak se czytam... czytam... czytam... i gowno z tego mi wyszlo

o co tu chodzilo

memorando, zauwazylem ze masz sklonnosci edycji wczesniejszych postow
w ten sposob zamiast otrzymac odpowiedz na swoj problem (bo moze ktos wkoncu odpowie) stwarzasz inne problemy

problem w tym ze nie wiem jaki problem

co do tych twoich dwoch owieczek, to jedyne co mi przychodzi do glowy (bo nie wiem o co chodzilo) to to ze odwiedziles strone domowa programu CloneCD i nie wiesz co one oznaczaja w opisach napedow, o to chodzi

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline  
Stary 13.03.2003, 07:50   #21
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Re: Re: Re: Re: Re: Czytajcie Wszycy!!!!

Cytat:
pali napisa***322;(a)

jest taka dziwna rzecz - nie pamietam zebym wywalal - najwyzej prosilem o zmiane tematu (chodzilo o DMA) i przeniesienie sie do innego topicu... czy dzialy si jakies inne rzeczy?
Stary 13.03.2003, 08:10   #22
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Czytajcie Wszycy!!!!

Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
jest taka dziwna rzecz - nie pamietam zebym wywalal - najwyzej prosilem o zmiane tematu (chodzilo o DMA) i przeniesienie sie do innego topicu... czy dzialy si jakies inne rzeczy?
nie, nie, jasne, że tylko prosiłeś! nie pomyślałem, że to może być tak zrozumiane, zażartowałem - przepraszam za zamieszanie
pali jest offline  
Stary 13.03.2003, 09:24   #23
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Y@nkee_PL napisa***322;(a)
tak se czytam... czytam... czytam... i gowno z tego mi wyszlo

o co tu chodzilo

memorando, zauwazylem ze masz sklonnosci edycji wczesniejszych postow
w ten sposob zamiast otrzymac odpowiedz na swoj problem (bo moze ktos wkoncu odpowie) stwarzasz inne problemy

problem w tym ze nie wiem jaki problem

co do tych twoich dwoch owieczek, to jedyne co mi przychodzi do glowy (bo nie wiem o co chodzilo) to to ze odwiedziles strone domowa programu CloneCD i nie wiesz co one oznaczaja w opisach napedow, o to chodzi
jest lista nagrywarek na clone cd i przy modelu cdd 6911 są 2 znaczki i jeden znaczek co one oznaczają yanke?
Stary 13.03.2003, 16:59   #24
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
memorando napisa***322;(a)
jest lista nagrywarek na clone cd i przy modelu cdd 6911 są 2 znaczki i jeden znaczek co one oznaczają yanke?
chcialbym zauwazyc, ze na dole jest legenda

Buffer-Underrun Technology
= napęd posiada technologie 'buffer under run' taką jak BurnProof albo JustLink. Ta opcja moze być kontrolowana przez użytkownika.
= napęd posiada technologie Seamless Link. Seamless Link jest zawsze włączony i nie można go wyłączyć.
= napęd nie posiada technologi 'buffer under run'.

Correct EFM-Encoding
= Drive writes regular bit patterns correctly. (poprawne, regularne zapisywanie EFM)
= Drive writes regular bit patterns almost correctly. (prawie regularne zapisywanie EFM)
= Drive does not write regular bit patterns correctly or has not yet been tested. Use "Emulate weak sectors". (wogole nie nagrywa EFM, uzywac opcji 'Emulate weak sectors')

sorki jesli popelnilem blad w drugiej czesci
tak do konca nie wiem jak

ufff.... Pozdrawiam.

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: