Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 03.09.2002, 22:38   #1
Katek
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.07.2002
Katek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Fiksacja

po nagraniu płyty Audio (moim zdaniem dobrze nagranej) wyskakuje mi akurat na tej płycie (albumie) po nagraniu "Wykonanie polecenia Fiksacja nie jest możliwe" poniżej zapis z prędkością 12X (1800 KB/s) nie powiodło sie! Wszystkie kawałki Audio są całe można je odtwarzać na sprzęcie audio.
Katek jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 03.09.2002, 22:45   #2
QBUS
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 26.08.2002
QBUS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: Fiksacja

Cytat:
Katek napisa***322;(a)
po nagraniu płyty Audio (moim zdaniem dobrze nagranej) wyskakuje mi akurat na tej płycie (albumie) po nagraniu "Wykonanie polecenia Fiksacja nie jest możliwe" poniżej zapis z prędkością 12X (1800 KB/s) nie powiodło sie! Wszystkie kawałki Audio są całe można je odtwarzać na sprzęcie audio.
Jesli tylko na tej jednej plycie (albumie) to bym sie nie przejmowal... Najwazniejsze, ze cel zostal osiagniety. Jednak jesli dzieje sie to przy kazdej plycie audio to juz jest glebszy problem.
QBUS jest offline  
Stary 05.09.2002, 07:35   #3
PL
Bywalec

Data rejestracji: 30.08.2002
PL w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jakim programem nagrywasz.
PL jest offline  
Stary 05.09.2002, 22:29   #4
Katek
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.07.2002
Katek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
nero 5590

nero 5590
Katek jest offline  
Stary 07.09.2002, 21:24   #5
bas
MAJSTER zlotowy

Data rejestracji: 16.05.2002
bas niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Miałem ten sam komunikat przy nagrywaniu z x1(150KB/s), nagrywałem dane na super nośniku"Mediastore"-kumpel mi dał, żebym mu nagrał.
Nagrywałem z tą zawrotną predkością, gdyż miałem dużo czasu i stwierdziłem, że ...
Stary 07.09.2002, 21:34   #6
Yahol
Gość

Cytat:
bas napisa***322;(a)
Miałem ten sam komunikat przy nagrywaniu z x1(150KB/s), nagrywałem dane na super nośniku"Mediastore"-kumpel mi dał, żebym mu nagrał.
Nagrywałem z tą zawrotną predkością, gdyż miałem dużo czasu i stwierdziłem, że ...
....no i co dalej?
nie trzymaj nas w niepewnosci
Tak przy okazji-co to jest fiksacja? Bo w psy......no nie:-D

Stary 07.09.2002, 21:44   #7
bas
MAJSTER zlotowy

Data rejestracji: 16.05.2002
bas niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Yahol napisa***322;(a)

....no i co dalej?
nie trzymaj nas w niepewnosci
Tak przy okazji-co to jest fiksacja? Bo w psy......no nie:-D
Wydaje mi się, że płyta nagrała się ok, ale to okaże się jak kumpel sobie zainstaluje tą gre(mi się nie chce), pliki są, tekstowe można czytać.

fiksacja (fr. fixation ***8216; przytwierdzenie, utrwalenie ***8217; z łc. fixus ***8216; stały, na stałe utwierdzony***8217;) 1. psychol. stałe natarczywe stany czynnościowe lub uczuciowe powstałe w wyniku silnych sytuacji stresowych, które nie prowadzą do celu, a czasami przynoszą szkodę danemu osobnikowi. 2. med. odpowiednie ustawienie osi oczu dla uzyskania efektu widzenia dwuocznego; tzw. f. środkowa lub plamkowa wynika z dominacji plamki żółtej nad pozostałymi fotoreceptorami siatkówki. 3. pot. mania, silne upodobanie do czegoś, bzik

Wydaje mi się, że w odniesieniu do nagrywania płyt będzie to ***8216; przytwierdzenie, utrwalenie ***8217; czyli pewnie chodzi o dogranie tego cudownego pliku, który jest dogrywany pod koniec nagrywania, ewentualnie domknięcie sesji-ale płyta daje się czytać.
Stary 07.09.2002, 21:56   #8
Yahol
Gość

Cytat:
bas napisa***322;(a)

fiksacja (fr. fixation ***8216; przytwierdzenie, utrwalenie ***8217; z łc. fixus ***8216; stały, na stałe utwierdzony***8217;)
1. psychol. stałe natarczywe stany czynnościowe lub uczuciowe powstałe w wyniku silnych sytuacji stresowych, które nie prowadzą do celu, a czasami przynoszą szkodę danemu osobnikowi.
3. pot. mania, silne upodobanie do czegoś, bzik

No wlasnie o te okreslenia mi chodzilo!

No ale jak ci plyta nie sfiksowala, to podejrzewam, ze nie pojdzie na zadnym komputerze:-D
Smiesznie brzmi, ale to prawda!

Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: