![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 22.12.2002
![]() |
![]()
Nie wiem o co chodzi w tych zabezpieczeniach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kiedyś przeczytałem o nowym zabezpieczeniu, a że jestem bardzo ciekawy kupiłem sobie ( pewną ) płytkę oznaczoną właśnie taką naklejką! Postanowiłem pościągać prograny do łamania zabezpieczeń ..... i ................ nic!? Ale włączyłem NERO i nie było żadnego NAJMNIEJSZEGO problemu!!! Wszystkie piosenki z tej płyty są na moim twardym w mp3!! ![]() Nie wiem o co chodzi w tym poście na glównej stronie CDRinfo ![]() Pozdrówka yo11. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
![]() |
Wiem o czym piszę!!!!!!
Napęd nie widzi żadnych tracków. Jak masz taką płytkę to wyprubuj NERO 5.5.9.17 i sam się przekonaj!!!!!8) |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
![]() |
A jutro sprawdzę na 5.5.100, i dam znać. Jak ktoś chce to podam "step by step" Ale to jest zwykłe przekładanie na mp3!!! 8)
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Re: CD w Polsce: ceny i oznakowane kompakty
Cytat:
ale bede one zabezpieczone przed kopiowaniem innymi slowy kupisz np plyte britney np za 20 zl ale 99% userow nie bedzie moglo jej skopiowac dzieki czemu zmniejszy sie piractwo a zwieksza zyski wytworni plytowych tzn wytwornie zrozumialy nareszcie ze glowna przyczyna piractwa jest wysoka cena plyt z muzyka dlatego bedzie taniej przy zakupie legalnych plyt a trudniej przy piraceniu
![]() |
#6 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: Re: CD w Polsce: ceny i oznakowane kompakty
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.12.2002
![]() |
Re: CD w Polsce: ceny i oznakowane kompakty
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Re: Re: CD w Polsce: ceny i oznakowane kompakty
Cytat:
![]() Ale jeśli tak to juz lece do sklepu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Re: Re: Re: CD w Polsce: ceny i oznakowane kompakty
Cytat:
moze to pierwszy krok ...
![]() |
#11 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: Re: Re: Re: CD w Polsce: ceny i oznakowane kompakty
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Re: Re: Re: Re: Re: CD w Polsce: ceny i oznakowane kompakty
Cytat:
np ja kupie i to sporo w chwili gdy w obecnej cenie oryginalnej plyty bede mial dwie - innymi slowy obnizka o 50%
![]() |
#13 |
Bywalec
![]() |
No panowie bo rozpoczołem ten temat a jak narazie nikt nie potwierdził moich rewelacji. Czy to znaczy że tylko mi to się udało, a może problemem jest btak takowych orginałów
![]() Pozdrówka yo11 8) |
![]() |
![]() |
#14 |
Bywalec
![]() |
![]()
I jeszcze jedno. Sprawdziłem na najnowszym NERO (5.5.10.0) i ten nowy program zabezpieczający jest do du**. Niewiedzieć po co dają nowe zabezpieczenie, jeżeli płytki z muzyką mają kosztować 20 - 25zł
![]() poz yo11 8) |
![]() |
![]() |
#15 |
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Ja i mój stosunek do papierowych gazet:
1. Nie lubię czytać gazety na monitorze, nawet jak już czytam jakiś dłuższy artykuł z netu to poprostu go drukuję, ale generalnie gazetka/książka musi być papierowa.
2. Płytki w cenie 20 zeta chętnie kupię, w tej chwili zanim kupie płyte za 45-80 zeta dość poważnie się zastanawiam, co do zabezpieczania płyt: - z mojego punktu widzenia jest to trochę pozbawione sensu ponieważ jak wyjeżdżam gdzieś to zabieram ze sobą moje płyty w postaci mp3(łatwiej targać 1 płytę z 150 utworami niż 10 płyt po 15 i nie szkoda jak zginie). Właśnie nagrywam sobie płytki na wyjazd sylwestrowy. Co do utraty jakości to przy 192 kbitach jest na tyle znośna, że w samochodzie czy na jakiejś małej imprezce to nie przeszkadza. |
![]() |
![]() |
|
|