![]() |
CD w Polsce: ceny i oznakowane kompakty
Nie wiem o co chodzi w tych zabezpieczeniach????????????????
Kiedyś przeczytałem o nowym zabezpieczeniu, a że jestem bardzo ciekawy kupiłem sobie ( pewną ) płytkę oznaczoną właśnie taką naklejką! Postanowiłem pościągać prograny do łamania zabezpieczeń ..... i ................ nic!? Ale włączyłem NERO i nie było żadnego NAJMNIEJSZEGO problemu!!! Wszystkie piosenki z tej płyty są na moim twardym w mp3!! :P Nie wiem o co chodzi w tym poście na glównej stronie CDRinfo????? Pozdrówka yo11. |
Nie wiem co tam kupiles na plyte, ale poczekaj az trafisz na taka ze twoj naped nie zobaczy na niej zadnych trackow albo 'zerowe tracki'. Wtedy dopiero zaczyna sie gimnastyka.;)
|
Wiem o czym piszę!!!!!!
Napęd nie widzi żadnych tracków. Jak masz taką płytkę to wyprubuj NERO 5.5.9.17 i sam się przekonaj!!!!!8) |
A jutro sprawdzę na 5.5.100, i dam znać. Jak ktoś chce to podam "step by step" Ale to jest zwykłe przekładanie na mp3!!! 8)
|
Re: CD w Polsce: ceny i oznakowane kompakty
Cytat:
ale bede one zabezpieczone przed kopiowaniem innymi slowy kupisz np plyte britney np za 20 zl ale 99% userow nie bedzie moglo jej skopiowac dzieki czemu zmniejszy sie piractwo a zwieksza zyski wytworni plytowych tzn wytwornie zrozumialy nareszcie ze glowna przyczyna piractwa jest wysoka cena plyt z muzyka dlatego bedzie taniej przy zakupie legalnych plyt a trudniej przy piraceniu |
Re: Re: CD w Polsce: ceny i oznakowane kompakty
Cytat:
|
Re: CD w Polsce: ceny i oznakowane kompakty
Cytat:
|
WOW!
No to mam nowy sposób na spiracenie tych audio! ;) |
Re: Re: CD w Polsce: ceny i oznakowane kompakty
Cytat:
Ale jeśli tak to juz lece do sklepu;) |
Re: Re: Re: CD w Polsce: ceny i oznakowane kompakty
Cytat:
moze to pierwszy krok ... |
Re: Re: Re: Re: CD w Polsce: ceny i oznakowane kompakty
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Re: CD w Polsce: ceny i oznakowane kompakty
Cytat:
np ja kupie i to sporo w chwili gdy w obecnej cenie oryginalnej plyty bede mial dwie - innymi slowy obnizka o 50% |
No panowie bo rozpoczołem ten temat a jak narazie nikt nie potwierdził moich rewelacji. Czy to znaczy że tylko mi to się udało, a może problemem jest btak takowych orginałów???
Pozdrówka yo11 8) |
I jeszcze jedno. Sprawdziłem na najnowszym NERO (5.5.10.0) i ten nowy program zabezpieczający jest do du**. Niewiedzieć po co dają nowe zabezpieczenie, jeżeli płytki z muzyką mają kosztować 20 - 25zł??? To się troszkę mija z celem!!!!
poz yo11 8) |
Ja i mój stosunek do papierowych gazet:
1. Nie lubię czytać gazety na monitorze, nawet jak już czytam jakiś dłuższy artykuł z netu to poprostu go drukuję, ale generalnie gazetka/książka musi być papierowa.
2. Płytki w cenie 20 zeta chętnie kupię, w tej chwili zanim kupie płyte za 45-80 zeta dość poważnie się zastanawiam, co do zabezpieczania płyt: - z mojego punktu widzenia jest to trochę pozbawione sensu ponieważ jak wyjeżdżam gdzieś to zabieram ze sobą moje płyty w postaci mp3(łatwiej targać 1 płytę z 150 utworami niż 10 płyt po 15 i nie szkoda jak zginie). Właśnie nagrywam sobie płytki na wyjazd sylwestrowy. Co do utraty jakości to przy 192 kbitach jest na tyle znośna, że w samochodzie czy na jakiejś małej imprezce to nie przeszkadza. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:41. |