![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 01.02.2002
![]() |
-=***** topic=-
Wielu ludzi bardzo się wkurza jeżeli ktoś pisze że potrzebuje cracka lub seriala na Cd-r forum, a czy możnaby było zrobić osobny temat na to[wiem że jest offtopic],ale własnie specjalnie dla osób potrzebujących ***** lub serial,oczywiście nie musi to mieć nazwy ***** topic tylko jakąś inną
, lae co wy o tym sądzicie forumowicze
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 18.03.2002
![]() |
mysle ze jest to dobry pomysl ale ostatnie zdanie nalezy tylko do administratora
Miska4. moze rzeczywiscie takie forum mogloby przezyc i na cdr byloby mniej takich smieci a wszystko byloby wtedy bardzo przejrzyste. warto nad tym pomyslec
|
|
#3 |
|
____
![]() Data rejestracji: 26.05.2000
![]() ![]() ![]() |
niestety nie jest to dobry pomysl
![]() Pozdrawiam Misiek4 |
|
|
|
|
#4 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.01.2001
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wymiatacz
![]() |
wlasnie teraz przeczytalem odpowiedz Miska4 na topicu o numerek do feurio.
chyba wszystko stalo sie jasne .ps czyli nawet nie bedzie teraz mozna przymkac oka ;D
|
|
|
|
|
#6 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
oj nie bedzie przymykania oka ani jednego oka ani obydwu oczu
co do tego postu to uwazam (i nijak sie to wiaze z tym ze pomagam Miskowi w moderowaniu forum - inaczej mowiac nie robie tu wazeliny) ze dodawanie takiego dzialu czy to na forum czy na stronie glownej byloby delikatnie mowiac wielce nierozsadne po pierwsze - do takiej strony przyczepic sie moga odpowiednie sluzby a strona ta nie jest umieszczona na jakims tam darmowym serwerze w singapurze czy innym za...katku swiatapo drugie - zrobienie czegos takiego w szybkim czasie zamieniloby cala strone i forum na calkowicie warezowa i zniecheciloby do niej wiekszosc obecnyxh forumowiczow a na pewno mnie ![]() dlatego tez nie bedzie tu zadnych wiecej pytan o seriale itp przynajmniej poki ja tez mam prawa moderatora dlatego sorki chlopaki i dziewczyny ale no more warez
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
#7 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 01.02.2002
![]() |
Cytat:
[oczywiście na offtopic ]
|
|
|
#8 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
podawanie miejsc gdzie można zdobyc trotyl i zapalniki nie jest karalne
![]() a nawet posiadanie tych elementów oddzielnie też no tu to już przesadziłem jak ogrodnik na wiosne ale co mi tam / albo tu / i tak już idę na piwo ![]() ps byleby tylko linki były dokładne i nie odbywało się to zbyt często pozdro
|
|
|
#9 |
|
Wymiatacz
![]() |
szczerze mowiac (piszac
) to lata mi kolo **** podawanie crackow i itp. jak wiekszosc ludzi tutaj radze sobie z tym bez problemow. od czasu do casu wpada tylko ktos nowy i prosi o numerek ;D (no, serial), mozna ich bylo poprostu ignorowac a nie odrazu zamykac topicki (lepiej juz bylo je kasowac), chociaz myslalem ze do tego nie dojdzie .prawde mowiac na paru innych forach cdr (forumach ), ktore odwiedzam jest to przestrzegana zasada, i to bez wyjatkow, zadnych crackow, seriali, linkow, itd . topicki sa kasowane a nie zamykane.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
mam nadzieje ze nie tylko takie topiki ale również te nie związane z nagrywaniem zostaną wywalane na off topic ... mam już doś topiców typu " wesołych świąt... szczęsliwego nowego roku .." co to ma do rzeczy?
|
|
|
|
|
#11 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
![]() takie też? przesada jest gorsza od faszyzmu / moje słowa na drugi dzeń po imprezie z slide show w powrotnej drodze /pozdro
|
|
|
#12 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.03.2002
![]() |
Cytat:
eee... to nie jest serwis poswiecony warezowi, po co robic nowe forum? tyle jest stron o tym, wystarczy chociazby odpowiednio posszukac googlem |
|
|
|
|
|
#13 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
powiem tak na offtopic zagladam bardzo zadko a poniewaz jest to off wiec raczej tam nie bede takich rzeczy kasowal
jak bedzie za duzo to pousuwam lub po pierwszej odpowiedzi pozamykam takie posty o to wlasnie chodzi ze nie po to sa wyszukiwarki zeby zasmiecac to forum takimi bzdurnymi pytaniami o cracki nie wiem jak zachowam sie w stosunku do postow "jaka nagrywarka ...x jest najlepsza" bo raz na jakis czas jeden taki post nie zaszkodzi ale nie kilkanascie w dwa tygodnie na razie tyle a efekty mojego moderowania juz widac
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
![]() |
|
|