![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Program do nagrywania płytek nie wymagający instalacji?
Tak jak w temacie, chciałem się dowiedzieć czy istnieje jakikolwiek program, którego nie trzeba instalować?
Sytuacja jest skomplikowana: mamy w szkole komputery z nagrywarkami, do tego stałe łącze do internetu, ale co z tego skoro z poziomu użytkownika (czytaj siuraka) nie da się nagrywać płytek (tylko admin ma dostęp do Easy Cd-creatora, a że jest menda to nie chce go udostępnić - a może nie umie?). Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Radzio. |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
TDI
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.09.2001
![]() |
Mysle, ze powinienes raczej pomyslec o uzyskaniu praw dostepu (podgladnac haslo, trojan, itd.). Widziales kiedys jakikolwiek program nie wymagajacy instalacji? No, moze gdybys zainstalowal jakis na innym kompie, a potem skopiowal jego pliki do tego... Marne szanse. Takie rzeczy odchodzily tylko w starych dosowskich progsach
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 23.05.2001
![]() |
Wazniejsze jest to, ze nie tylko program jest Ci potrzebny, ale takze uprawnienia do nagrywarki
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam SchP.
#4 |
Gość
|
Jakieś nowe pomysły?
Ludzie pomóżcie? |
![]() |
#5 | |
Gość
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
#6 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
Co? |
|
![]() |
![]() |
#7 | ||
Gość
|
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() |
#8 | ||
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
nie mowiac juz o tym, ze wymagaja instalacji |
||
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Co kilka tygodni reinstaluję Windowsa i naprawdę nie mam ochoty instalować i rejestrować od nowa CDRWINA. Od dobrych trzech lat (z małymi przerwami na nowe wersje) po instalacji systemu, kopiuję katalog CDRWIn na dysk C, instaluję ASPI i po kłopocie. Przed chwilą w WIN 2000 specjalnie ograniczyłem uprawnienia użytkownika na standardowego, skopiowałem do innego katalogu starszą wersję CDRWINA i odpaliłem. Płytkę CDRW zrobił bez problemu.
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#11 |
Gość
|
Co tam chłopaki, koniec pomysłów? Wrzućcie no coś nowego.
Teraz nowa informacja - odnośnie (chyba ?) uprawnień do nagrywarki. Nie wiem jak jest z innymi programami, ale udało mi się dodawać pliki na RW przez directCD w wersji 3. Czyli chyba można z poziomu użytkownika. Zachęcam do pisania. PS. Nie wiem jak u użytkownika ... (nie pamietam xywki), ale ja nie muszę instalować ani Irfana ani CDex'a - rozpakowuję tylko archiwum (z CHIPowych płytek). |
![]() |
|
|