![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.08.2003
![]() |
TDK i Verbatimy... jakosc gwarantowana.
Z kolei nie polecam Platinum (skadinad dobrej firmy) - kupilem jakies 3 m-ce temu boxa z 10 szt. CD-RW i do dzis 3 z nich nie nadaja sie do uzytku. Po ktoryms z rzedu nagraniu (ale nie wiecej niz 20 !!!) plytek nie da sie wykasowac!!! Komp sie zawiesza a dane jak wydrapane igla... Poszukajcie, gdzies na forum zawiesilem watek z tym zwiazany. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Forumator
Data rejestracji: 22.03.2003
![]() |
Z płyt RW-US (16-24x) polecam tylko Verbatim; płyty RW-US Memorex i Esperanza, obie produkcji Infodisc, są bardzo kiepskie - w teście CD Speed / ScanDisc mają bardzo dużo pól żółtych albo i czerwonych, niezależnie od prędkości nagrania.
#18 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 09.05.2003
![]() |
na moim lg8400 12x nagrywają sie tylko dwie plyty:tdk 4x-10x oraz tdk 4x-12x (to to samo w atip) pozostałe co by onich nie pisac łącznie z verbatimem (dobra plyta)lecą 10x ale mocno mi to nie przeszkadza przeciez roznica to zaledwie minuta za to zawsze mam w scandiscu 100%zielonego
|
![]() |
![]() |
#19 |
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Przez ostatnie 5 lat (bo poprostu z RW mialem stycznosc jak tylko pojawily sie pierwsze modele wypalarek z ta funkcja) przewinelo mi sie przez rece duzo plyt CD-RW przeroznych marek: Samsung, LG, Philips, TDK, Datex, Platinum, Verbatim, Dysan, TDK... i inne
![]() ![]()
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
![]() |
![]() |
|
|