![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Dwa pytania
Mam do Koleżeństwa dwa pytania.
1. Czy Nero (ja mam 5.5.5.2) umie bezpośrednio w opcji Audio z CD-Romu przegrywać na płytę pliki MP3 do formatu CDA? W pomocy wyczytałem, że jest to możliwe a mój komp podczas tej operacji się wiesza. Gdy za pomocą Nero zrobię konwersję na wav - nie ma problemu jak i przy przegrywaniu pliku MP3 z twardego dysku na płytę audio. Nie chce tego jednym słowem robić z płyty na płytę. 2. Czy ktoś z Was przegrywał płytę Pink Floyd - Dark Side Of The Moon? Próbowałem kopiować WinOnCd, sprawdzałem ją Clony XL i z propozycją jego ustawień kopiowałem ClonemCD. Ciągle przy większości przejść między utworami są przerwy i króciutkie tak jakby restarty. Prędkości nagrywania miałem ustawione x 4 i mniej. Z zapisem na dysk i w locie. Ciągle te same efekty (dobrze, że można nagrywać na CD-RW). Udało się to przekopiować Nero z prędkością x 8. Dla tych co płyty nie znają lub nie pamiętają. Winylowa płyta była nagrana ***8222;jednym ciągiem" tzn. bez przerw. Na CD zostało to podzielone niezauważalnie. Utwory przechodzą jeden w drugi płynnie. Czy ktoś z Was wie dlaczego tak się dzieje? |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|