![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 09.02.2003
![]() |
Dysan 48x
Płytka j.w. od Prodisca (z zielonym paskiem na opakowaniu, slim) nagrywana 24x i w nero ilość damaged 0.76% szukać innych, czy sobie odpuścić i do jakiego poziomu można to pomijać poprzednio nagrywałem na TDK d-viev i były bez błędów 0.00%
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
dysan dobry jest
![]() Najlepiej kup gdzie indziej i sprawdz Kprobem (bardziej kompetentny wynik). Wynik "damaged 0.76%" jest dla mnie zaskoczeniem bo nie powinno byc damaged wogole, jednak w praktyce nie powinno miec to wiekszego znaczenia. Ja na dysanach do tej pory sie nie zawiodlem (ala ja to mam duzo szczescia w wypalaniu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Bywalec
Data rejestracji: 09.02.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Zlotowicz
![]() ![]() |
wlasnie sporo slyszalem o tych dysanach z MediaMarkt, ze sprawiaja wiecej porblemow niz zwykle. Sam chcialem to sprawdzic ale u mnie dysany w MediaMarkt sa pikielnie drogie (12 za pieciopak - podobnie na gieldzie i w kopier CD), wiec mysle ze pochodza raczej z tego pewniejszego zrodla. Jak bede mial chwile to walne Atip tych Dysanow ktorym "ufam"
![]() No i okazalo sie ze nie mam juz zwyklych dysanow. Zostaly mi tylko colour i black. Ciekawa sytuacja z Dysan Colour (zolty ![]() ![]() PS. Wie ktos gdzie w Wawie mozna kupic tanio Dysany ?? Ostatnio zmieniany przez pawelblu : 26.04.2003 o godz. 15:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ighlight=dysan
- juz cos pisalem na temat tych dysanow. Moim zdaniem sa bardzo dobre wypalilem ich sporo i bez problemow. Kupuje w Media Markt
![]() |
#7 |
Zlotowicz
![]() ![]() |
No tak ale mi chodzi o to ze ktos widzial dysany slim w MM za 1,40 - u mnie w MM (ostrobramska) sa po 2,4 , a na gieldzie duzo tansze nie sa
![]() ![]() Acha i jeszcze czy prawda jest ze dysany w cake sa bez nadruku - nigdy ich nie kupowalem a na stronie ab pisza ze sa bez nadruku (tylko na cake jest). Ostatnio zmieniany przez pawelblu : 27.04.2003 o godz. 08:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|