![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Cytat:
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Łaskobójca
![]() |
ma ktoś moze progrsa albo namiary na progsa co to pomagłą na RUNTIME ERROR 200 ?
zaszybli procek mam i głupawki dac dostał pozdro
#18 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Czołgiem.
Gwoli informacji: dostałem od swojego "plugina" ![]() Anastacia - Freak Of Nature ale niestety skopiowaną nagrywarką audio więc "rozkrakowaną" w zupełności. W załączeniu zrzut ekranu z WinDACa. Płyta 2001 Sony Music itd. bez napisów o zabezpieczeniach na okładce. Orginału w tej chwili brak. Sorry Cana - więcej nie mogę zrobić. Pozdrawiam PS. Sit - może to zależeć od produkcji - ja mam Celin ze wszystkimi ostrzeżeniami. Zaraz zapodam swoje spostrzeżenia z wczorajszych testów zapisu. PS2. Cana - obejrzałęm okładkę - Ty Szowinisto ![]()
#19 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
olej to, tym bardziej,ze pod Dosem tez widac i slychac tylko jeden trak. Udalo mi sie te wavy "ukryte wyciagnac przy pomocy nagrywarki i mojego ulubionego Wiona ( ale mysle, ze naero tez to lyknie) 1.Wsadzilem plyte do nagrywarki ( a mam auto wylaczone) 2. pokazala mi sie jedna sciezka *.cda i pod spodem informacja o trackach 3. kliknalem na track 4. pokazaly mi sie piekne sciezki audio 5. zaczalem je kopiowac i dostelem komunikat o bledach 6. z braku innego pomyslu kazalem wszystkie bledy olac 7. w efekcie otrzymale grajacego wava zgodnego z ogryginalem PS> nie wiem, czy jest to metoda bo plyte sam wszesniej sobie spreparowalem przez obraz CloneCD uzyskuja w efekcje jedan sciezka *.cda a reszta data. Zabezpieczenie to zadne - bo jak pisales cala plyte mozna spokojnie kopiowac clone, tyle ze odtwarzac w kompie tylko pierwsza sciezka Warto jednak sie zabrac za jakas robote, bo zostanie mi sprzedawanie piratow na gieldzie |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Łaskobójca
![]() |
u mnie pod dosem WSZYSTKIE tracki odtworzyłem za pomocą cdplayera z dos navigatora a ten cholerny DAC nie chce się spatchować i ciągle wywała mi 200
![]() a co do nero to jeszcze raz spróbuje / ale jak już eac stwierdził że mu coś nie pasi / a dokładniej zrobił ale czyste ![]() pozdro
#21 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Sorki za ten ekran - nie wiem czemu się wyświetla.
A o Celine Dion napisałem tu: http://www.cdrinfo.pl/cgi-bin/Ultra/UltraBoard.cgi?action=Read&BID=1&TID=25364&SID=144 707 Pozdrawiam
#22 |
Łaskobójca
![]() |
poszło za pomocą easy cd-da extractora / i tylko jego pod windą ale zastrzegam sie że aqrast nie miałem windac'a pod ręką/ i za pomocą dosowego dac'a
a po drodze zamontowałem jeszcze raz na wszelki wypadek aspi bo xp robi co chce ![]() aha, ecd-da pozwolił również odtworzyć ta płytkę pod windą pozdro
#23 |
Łaskobójca
![]() |
Bgn u mnie pod dosem widac w dosnavigatorze wszystkie tracki i wszystkie grają więc z tego wniosowałem ze jak widac to i skopiować też się da / i dało się/
pozdro
#24 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
u mnie bylo widac tylko 1 track. Ale to zrobilem tak jak pisalem, kopiujac spod nagrywarki "ukryte" traki. Mam jeszcze jedna plytke, ze zmienionym tocem w wiezy widac 2 minuty, plyta ma prawie 60, a widoczne traki maja dlugosc 0. Narazie mecze sie z dosowskim DACEM ( rutime error 200). Zreszta nie spieszy mi sie, bo robie to dla "sportu' i wolnych chwilach
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Łaskobójca
![]() |
Cytat:
jeśli chodzi o ten błąd pod dosem to ja byłem bardziej leniwy, po prostu znalazłem kompa z 486 i po problemie ![]() a zripowane i na moim kompie i pod dosem wawy poszły w niebyt bo tej muzy nie lubię / choć pani mniam mniam ![]() pod linuxem sprawdzę jak tylko zaistaluje wszystko co mi pod nim potrzeba i dopieszczę system i / czyli pewnie za parę dni albo jak skończe h4 ( a tu już może być ciut ![]() pozdro
![]() |
|
|