Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 14.07.2003, 02:40   #1
soften
Nowy na forum

Data rejestracji: 14.07.2003
soften w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Unhappy dziwna sprawa

Witam jestem nowy i nie znam sie wiec prosze was o pomoc sprawa wygląda tak według opisu mam zrobiony obraz partycji c systemu win2000 i leży sobie na dysku D teraz chciałem obraz umiescic na cd wiec srobiłem obraz dyskietki programem winimage i wrzuciłem na dysk D. Teraz według opisu uruchamiam nero wybieram cd-rom startowy dalej wybieram plik obrazu i podaje mu lokalizacje obrazu dyskietki czyli u mnie partycja D która stworzyłem wczesniej i zapisałem jako (*IMA) a nazwałem boot klikam dalej i teraz wrzucam obraz partycji z d na cd wypalam płytke i uruchamiam kompa z cd i tu mam kłopot ponieważ uruchamia sie z płyty tylko obraz dyskietki startowej pokazuje sie a:\ i nic wiecej nie wiem coś źle pewnie robie ale nie wiem co napiszcie mi jak to zrobić jak morzecie mam nadzieje ze domyślicie sie o co mi chodzi w tych mojich wymysłach POZDRAWIAM i DZIEKI
soften jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 14.07.2003, 08:24   #2
Fantomas
=F=

Data rejestracji: 19.04.2002
Fantomas niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Nie napisałeś co byś chciał uzyskać. Podejrzewam, że Twoim zamiarem jest przywrócenie partycji c z obrazu umieszczonego na płycie CD. Jeśli tak, to powinieneś dograć gdzieś program, który przeniesie ten obraz na dysk. Jeśli dograsz ten program do cd, to wtedy po kursorze zachęty przejdź do tego programu (ghost, drive image - zaleznie od tego, czym robiłeś obraz) i przy jego pomocy odtwórz partycję.
Miłego dnia
Fantomas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.07.2003, 10:58   #3
soften
Nowy na forum

Data rejestracji: 14.07.2003
soften w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Fantomas wielki dzieki rewelacja wrzuciłem ghosta na cd zrobiłem tak jak napisałes i wszystko śmiga Pozdrawiam
soften jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: