![]() |
Sorry jeszcze dzisiaj nie bylo ale jutro powiedzieli mi ze beda na sto procent, wiec rano jade kupic, kolo mi mowil ze to beda takie bez nadruku bo sam nie wiedzial jakie ale cos o nich slyszal(beka troszke!)!
|
jak już coś będziesz wiedział to bardzo prosze o jakieś info, nie mam ochoty kupić 100 i wtopić, pozdr (mam nadzieje że będą ok)
|
Niestety nie ale dzisiaj pojde kupic i zobacze jak sie nagrywaja!(mam nadzieje ze juz beda w sklepie)
|
dzięki za podpowiedzi, ale chodzi mi dokładnie o płytki esperanza printable, podoba mi się że nie mają żadnych nadruków i są matowo białe. Czy mieliście jakieś doświadczenia z nimi?!?
|
Uzywam zielonych i jak na razie mi sie idealnie nagrywaja!A np basfy sie sypia!!
|
Zakupilem sam niedawno 50szt esperanzy zielone (cdr 700mb 24x) i nie mam dobrego zdania na ich temat. Do muzyki sie nie nadaja, a i nagrywara czesto wywala mi "medium error"....co prawda po kilku probach plytke przyjmie i nagra ok. ale jest to wkurzajace. Poza tym sa nieco grubsze od innych, co tez wydaje mi sie podejrzane. W zblizonych cenach polecam raczej platinum - nie mialem z nimi zadnych klopotow i chyba ponownie je kupie. Kumple maja podobne wrazenia. Pozdrawiam
Grzeniu |
Esperanza printable
Chciałbym, aby ktoś wyraził opinie o tych płytkach, ponieważ zamierzam je kupić, a niestety można tylko x100, więc nie chciałbym wtopić!!! Osobiście podoba mi się ich wygląd,i to przyciagnęło moją uwagę, ale nie mam pojęcia jakie są w "praniu". pls help!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:05. |