![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Euro ++
cze
jak i czy w ogóle mozna przegrac euro + wersja najnowsza reward, na LG12? plytka instalacyjna dziala a kursowe nie!! czy dobrze mi sie wydaje ze euro jest zabezpieczone NewSecueRom? a moze po prostu potrzebuje patcha? pls help |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
http://www.cdrinfo.pl/cgi-bin/Ultra/UltraBoard.cgi?action=Read&BID=1&TID=3410&P=1&SID= #ID4
|
![]() |
#3 |
Gość
|
Po prostu jesteś ciotą i nie umiesz przegrywać płyt na tej swojej ****anej nagrywarce LG 16, która i tak przy 8 ledwo zipie. Kup lepiej napęd firmy cyber drive x24!!!
|
![]() |
#4 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 26.05.2002
![]() |
witam
panowie,panowie,spokojnie, po pierwsze kolega tu wymienil nagrywarke x12 a nie x16, Gunio za nim zaczniesz kogos obrazac i sprzet jaki ta osoba posiada naucz sie czytac ("ala ma kota"),LOOKASZ,kolega mgrabas podal ci rozwiazanie, ze swoje strony moge podpowiedzic,co nieraz powtarzam i co niektorzy kwestionuja wazna rzecza jest predkosc czytania z oryginalu (ja ustwiam x4),odczyt danych subcanalowych audio i data i musi dzialac (oczywiscie dla nagrywarki z RAW DAO),prosze aby autorzy tego forum sprawdzali co niektorzy i w jaki sposob pisza (wiem ze jest to pracochlonne,ale pamietajmy po co forum-chyba-zostalo stworzone) pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#6 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
Mike_ ma racje wolniejszy odczyt to nie głupi pomysł zwłaszcza przy subkanałach
ja równieżwolniej czytam taka płytkę ale tylko taką pozdro 6 |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
Sam się *** jak się na żartach nie znasz!!!
|
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.01.2002
![]() |
dzieki wszystkim za podpowiedzi : ) nagrywam dokładnie wg zaleceń, ale płytka i tak u mnie nie działa, zastanawiam sie (problem dot. zarówno lg12 jak i lg16) czy te nagrywarki to obsługują
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forumator
![]() |
Są ludzie którzy nie umieją przegrywać
![]() nie powienieneś mieć problemu o ile dobrze pamiętam to tylko pierwsza płyta jest zabezpieczona reszte możesz kopiować w locie |
![]() |
![]() |
#10 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.05.2001
![]() |
mniejsza predkośc zrzucania? co to ma do rzeczy?kupcie sobie jakieś lepsze cd romy to bedziecie mogli kopiować płytki zabezpieczone w locie a tak to sie tylko męczycie.
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
tu nie chodzi o widzimisie tylko o odczyt danych subkanałowych...zreszta rób jak chcesz Twoja kopia pozdro 6 |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.05.2001
![]() |
a co Ty z tym 72?
ja tylko mówie że zawsze zczytuje z max predkościa i nigdy nie zauwazyłem problemów, a troche tego zrobiłem, pytałem na forum co nie chodzi jak się zczytuje na maxa była odpowiedź edu romy co jest nieprawdą, czekam na dalsze propozycje. |
![]() |
![]() |
#13 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.01.2002
![]() |
kostek, jakiego cd używasz?
|
![]() |
![]() |
#14 |
Forumator
![]() |
kiedys NEC bodajże wyskoczył z takim napędem (dwa lasery)
i ponoć miał x72 Skoro tyle płytek juz kopiowałeś to pewnie kopiowałeś Słownik angielsko - angielski Cambridge ? to tylko cd cops ale ja to odczytuje max x8 inaczej nie chce sięuaktywnić ... |
![]() |
![]() |
#15 |
Forumator
![]() |
p.s. czy Wy też macie problem z logowaniem ?
b. często mi siepyta o to bym się zalogował ![]() a potem jak wpisuje login/hasło i czarny ekran - dziwne powinno przenosić na forum ! może to tylko u mnie taki efekt |
![]() |
![]() |
|
|