![]() |
Howgh.
Wiec moj problem fiksacji rozwiazal sie tak, iz.... z serwisu wrocilem z nowa nagrywarka.Na ktora zreszta musialem czekac ponad dwa tygodnie,dostalem w ogole inny model niz moj liteon 52327S.Teraz jest to SOHR 5238S.No coz,grunt ze nagrywa.Nie mialem sily meczyc sie z cfaniakiem z serwisu ani czekac kolejne 2tyg.Na wlasne reke nie udalo mi sie rozwiazac problemu z bledami fiksacji,panowie z serwisu widac tez nie dali rady i poszli po najmniejszej linii oporu. Justynie radze skorzystac ze wskazowek z wczesniejszych postow z tego forum ,moze Ci sie uda "reanimować" naped.A jak nie - do serwisu.Pewnie nie naprawia ale dadza nowy sprzet.Ktory najprawdopodobniej bedzie hulał :spoko: Pozdrawiam wszystkich walczacych. |
Cytat:
Tylko imię masz wpisane dziewczęce :jezyk: A na twój problem wpierw spróbuj TEGO :czytaj: Razem z TYM :czytaj: :mruga: |
|
Cytat:
:jezyk: |
Cytat:
a na dobre peszego poczatki jak jest dziewczyna :kwiatek: |
No więc dziękuję bardzo. POMOGŁO :) aha a w to, że jestem dziewczyną musicie uwierzyć mi na słowo:) Pozdrawiam.
|
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
co nie VIZZARD :mruga: |
Cytat:
Można mieć mieszane uczucia :idea: Właściwie ktoś może się podszywać pod kobiety Uzyskując dodatkowe względy i rychłą pomoc :taktak: Tak to już jakoś jest :D |
u mnie jest tak jak ktos wczesniej napisal :(
bo pozniej sprawdzilem nie moge wypalic filmu ktory zajmuje 700 MB (to napewno a nie wiem jak z mniejszymi) natomiast wszystko inne moge wypalic normalnie. Chociaz tyle dobrze :spoko: |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zrobilem sobie obraz ISO (w UltraISO) wypalilem go spod tego programu (wtyczka do Nero ;p ) i na koncu nagrywania wysypalo mi blad ze "Nagrywanie zakonczylo sie niepowodzeniem" :( ale plytke da sie odczytac :) Nastepnym razem sprobuje wypalic to w czyms innym Ale wniosek jest taki ze mozna robic obrazy ISO albo jakies inne a pozniej wypalac plik obrazu :-) |
Cytat:
I to nie wiem nawet czy nie poruszany w tym temacie :idea: Nie chce mi się go czytać - chyba kiedyś nawet coś w nim pisałem :jezyk: Cytat:
Nie jest to chyba myśl twórcza? Bardziej pasuje to jako stwierdzenie zaczerpnięte z kanonów nagrywania :czytaj: Czyli podstaw Czyli czegoś co powinniśmy po prostu wiedzieć, biorąc się za nagrywanie A nie starać się być odkrywcą rzeczy oczywistych :mruga: |
no spoko tylko nie wszyscy musza byc znawcami nagrywarek albo chociaz znawcami podstawowych rzeczy
ja na przyklad nie wpadl bym chyba sam na to ze moge sobie obraz plyty zrobic a pozniej go wypalic bo jestem lama jezeli chodzi o nagrywanie i glownie to wkladam plytke do napedu, wrzucam to co chce nagrac na okno kompilacji i tyle i jak do tej pory to zawsze sie nagrywalo :-) dopiero jak nadszedl czas problemow musialem szukac czegos konkretnego ;p takze nie dla wszystkich rzeczy oczywiste sa az tak oczywiste jak dla innych ;p a co do fenomenu to wiem ze nie jest to nic nowego ale myslalem ze jak nie wypalalo mi normalnie a przy nagrywaniu z obrazu wysypalo mi blad to nic z plytki nie bedzie :zawstydz: :jeep: |
Cytat:
Dlatego tak ważne jest przed pisaniem czytanie Choćby tak dobrego forum jak cdrinfo :mruga: |
Ja też mam problem z fiksacją robiłem wszystko co tu opisaliście usówanie kontrolerów instalowaie sterowników ASPI itd. i nic mi nie pomogło a nagrywarka działa bo podłączyłem ją u mojego kumpla i wypala normalnie czym to może być spowodowane ??? ??? ???
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:47. |