![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.03.2005
![]() |
Nagrywarka udaje,że nagrywa:(
Witam serdecznie
![]() O co chodzi? Czy ktoś ma jakiś pomysł? Z góry dziękuję za pomoc ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 28.03.2003
![]() |
jesli uzywasz nero moze masz wlaczony image recorder ? sprawdz co masz ustawione w wyborze nagrywarki
|
![]() |
![]() |
#3 | ||
Gość
|
Cytat:
Cytat:
pozdrawiam ![]() |
||
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
hee hee
ano nie prosi ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
byćmoże układ optyczny już się zabrudził i laser nie ma wystarczającej mocy żeby zapisywać a wystarzcającą zeby odczytać...
Jak możesz to sprawdź na cakiem nnym komputerze jak tam nie będzie działać to będzie wiadome iż wina leży po stronie sprzętowej nagrywarki...
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Ech, dzięki za odzew! Czy już wspominałem, że jestem kopletną nogą, jesli chodzi o komputery? Jeśli nie, to teraz jest dobra okazja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
http://www.cdrinfo.pl/software/stron...age=Sterowniki
sciagnij aspii i zaintaluj jesli niemasz. napisz czy pomoglo ![]() Ostatnio zmieniany przez Yarozelsky : 01.04.2005 o godz. 10:50 |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
Dzięki za linka, tyle że on nie działa... Znaczy się, nie mogę ściągnąć tego aspi dla xp... Gdzie można jeszcze znaleźć to diablestwo?
|
![]() |
![]() |
#9 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
Jesli nie knocisz czegos w nagrywaniu - ( mody ) i jak piszesz jestes "noga" to przypomnij sobie, czy zaistalowales sterowniki do plyty glowej ( dostales plytke do niej), jesli nie pamietasz to zrob to po wyrzuceniu nagrywarki z systemu wgraj ustaw wlasciwe nagrywarke i sprawdz zworki z tylu ( master, slave)i pozwol, aby system jeszcze raz ja znalazl |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
link działa, mało tego jeszcze są 2 mirrory do szukania oraz strona domowa.
|
![]() |
![]() |
#11 | |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Zaczne takim malym off-topic
![]() Cytat:
![]() A teraz powaznie. Podaj wiecej danych, co to jest za nagrywarka - tego jeszcze nie podales, na jakich plytasz probujesz nagrac. Jak dlugo masz nagrywarke, bo moze byc optyka zabrudzona. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Nowy na forum
![]() |
Dobra, ściągnąłem tego aspi - nie miałem tego wcześniej, więc okej. Ale problem nie zniknął... Nero przegrał na szybkości 8x jedną płytę - ale z błędem o d 5 kawałka... WMP pzrepuścił na czysto, załadowałem drugi raz w Nero (teraz na 4x) i też pusty przebieg
![]() Do Epola - Nero 6 ultra edition, Windows Media Player, Real Player - zaznaczam, że w każdymz tych programów nagrywało dobrze... Choc błędy zawsze się zdarzały ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Gość
|
hmm jaka spawara?? bo wydaje mi sie ze jesli to jakis shit ,to tak jak GhostMode napisal optyka sie zabrudzila,albo poprostu nadszedl jej kres..
wedlug mnie problem lezy w naturze ''sprzetowej'' spawary w koncu napisales ze nagrywasz 2 lata pozdrawiam ![]() |
![]() |
#14 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Z nagrywarkami w laptopach jest tak, że na tacce wyjeżdża tez optyka, więc łatwo ja zabrudzic i łatwo wyszyścić ale tez niestety dość łatwo uszkodzić (ale skoro czyta to chyba nie to)
Propobuję przeczyzczenie optyki bo to akurat zajmie sekundkę skoro soczewka sama wyjeżdżą ![]() No i podaj jaka to nagrywarka... |
![]() |
![]() |
#15 |
Nowy na forum
![]() |
A jak mogę sprawdzić jaką mam nagrywarkę? Sorry, ale naprawdę nie wiem...
![]() |
![]() |
![]() |
|
|