![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.01.2002
![]() |
Soldier of Fortune II - jak to przegrać
jakie jest to zabezpieczenie i jaka nagrywarka strawi to ?
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
A nie mozesz sprawdzic clonyxxl jakie posiada zabezpieczenie?
|
![]() |
![]() |
#3 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Pytanie powinno byc postawione ; Jak to nagrac a nie przegrac.......
|
![]() |
![]() |
#4 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co do czego, to na 100% to beta (ver. 0.13), co widac podczas startu gry. Poza tym nie wierze, zeby takiego hitu nie zabezpieczyli. A co do bledow, to jest ich masa. Kombinuje tylko, co bedzie, jak sie ludzie polapia i zaczna przychodzic...
Mam nadzieje, ze z GTA 3 nie bedzie takich przekretow. |
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.03.2002
![]() |
juz sa
juz jest w obiegu GTA 3 beta 1, tyle ze dziala na co 4 komputerze i w polowie drugiego levelu wyrzuca z gry... jesli juz kopie, to tylko z oryginalow ![]() jaja tez byly przeciez z HoMM 4, tym od ruskich... |
![]() |
![]() |
#6 | |
αρχή
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
αρχή
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Wyjadacz ;)
![]() |
no chyba po numeracji
1. albo nie bedzie to pelny 1.0 albo bedzie dopisek 'beta' albo 'b' 2. aby przekonac sie czy jestesmy w posiadaniu bety nalezy porownac numer z kopia ktora na pewno jest finalna (np. ze strony producenta itd.) 3. czesto teraz stosuje sie oznaczenia build, z nimi jak powyzej poza tym jesli ma sie jaka kopie gry, ktora nie miala jeszcze premiery to raczej jest to kopia trefna Tubural Bells Rulez ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
Jeszcze idzie rozpoznać po oznaczeniu pliku (w właściowściach powinno pisać beta albo finall - czesto pisze na grach i programach).
#10 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
ale jesli jednak zdaza do czerwca i gra nie bedzie zarobaczona, sam osobiscie kupie oryginal i zjem instrukcje
A opakowanie też zjesz?? (pudełko od CD)?? ![]()
#11 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Tylko czym sie tu przejmowac? Mam ta bete - o ile SOF odstawal od innych gier graficznie ociupine to 2 jest juz w tym porownaniu tragiczna - nie zapomne jak z kumplem zaczelismy sie smiac kiedy zauwazylismy na samymy starcie puszke udajaca taksowke ;-D Dalej bylo tylko gorzej szaro buro i do du*.* Dzwieki - tragedia jak uslyszalem odglos udajacy kalacha to myslalem ze sie rozplacze... drugi karabinek to juz mnie zupelnie zdolowal - GREASE zdaje sie zwal. Gowienko wielkosci uzi a brzmi jak CKM... Nie wiem jak wam ale mi takie rzeczy przeszkadzaja. W dodatku w becie nie zauwazylem oslawionego systemu pokazujacego spektakularne rany - zwykle plamki krwi w miejscu trafienia zadnego odrywania konczy itp.
Slowem jak chcecie postrzelac to polecam inne tytuly np : Shadow Force Razo Unit (strzelanka bez wiekszych ambocji do strategi) Global Operations - blizsze CS ale nadal raczej strzelanka tyle ze baaardzo nastawiona na multi Tactical Ops - miodzio, grafa na enginie unreala w cholere sprzetu i klimacik ;-) |
![]() |
![]() |
#13 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Plemnik: moze to dlatego, ze to jest beta, a nie finalna wersja gry, watpie aby czesc druga miala byc gorsza od jedynki
|
![]() |
![]() |
#14 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
plemnik - GreaseGun czyli M3 brzmi dokladnie tak, do tego przyczepic sie nie mozna, do rzeszty niestety tak - kalach, dobry Boze... a pistolety... tragedia
zreszta cz juz napisal, ja zreszta tez, bardzo wyraznie na poczatku - nie patrzcie na to bo szkoda nerwow SoF NIE odstawal od poziomu - byl na enginie Q2 a nie Q3 i chodzil nawet na slabych sprzetach - co w tym czasie wygladalo lepiej? ja osobiscie polecam Operation Flashpoint, lub mod do Q3 True Combat (NIE urban terror) - obie pozycje prezentuja prawie-absurdalny realizm walki, OF dozuca do tego najlepsza grafike jaka widzialem
![]() |
#15 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 03.02.2002
![]() |
Ma ktos namiar na GTA3 nawet alpha mnie ucieszy
![]() |
![]() |
![]() |
|
|