![]() |
moze dla satysfakcji ze sie ma *48 :)
|
Cytat:
|
LiteOn 48125W obsługuje Nero od wersji chyba 5.5.8.2 jeśli sie nie myle.
|
Czy LTR obsłuży Mt Rainier ?
Mnie też bardzo interesuje , czy po takiej przeróbce będzie obsługiwany format Mt Rainier , bo wydaje mis się , że jest to rewelacja ! Pełnej szybkości nagrywarki i tak się nie uzyskuje...[B]
Na razie jest tylko jeden głos na ten temat , chętnie posłucham głosu osób , które to sprawdziły. Pozdrawiam . |
mtrainer, 48x i inne
Mount rainer jest juz w lajtonie 40x, od ktoregos biosu, a ze teraz juz sprzedaja z tym biosem z 'j' na koncu to jest od razu ten mount rainer. da sie je przekrecac do 48x, ja nie mialem zadnych problemow. Nero faktycznie trza miec nowsze od tego co daja z nagrywarka. a roznica w predkosci jest zauwazalna niewatpliwie, chociazby dlatego ze zaczyna od wiekszej
|
Czy napewno obsługuje Mt Rainier?
Pytanie do Creims'a :
czy napewno LTR 40125 obsługuje Mt Rainier ? Pytałem się na nowej stronie Liteona www.liteon.ab.pl i nie wiedzieli , podali tylko , że na stronie producenta twierdzą , że tak , ale z ich wiedzy wynika , że tylko LTR 48x obsługują ten format. Pozdrowienia . |
mtr
no to teraz i ja zaczalem sie zastanawiac... jestem prawie pewien ze obsluguje, chociaz teraz pokrecilem z biosami i mam 48 :) ktora obsluguje na pewno, bo nawet mam 1 plytke na to zrobiona.
|
i jeszcze jedno
to sa w sumie jaja ze z nagrywarki 40x (a nawet z 32) mozna zrobic sobie 48 ktora dziala, przynajmniej wedlug testerow predkosci nero, co ciekawe udaje sie zapisywac te 48x na jakichs starych plytkach co ponoc do 24x tylko
|
Re: Czy napewno obsługuje Mt Rainier?
Cytat:
|
Cytat:
Czy serwis może wykryć, że nagrywarka była flashowana - nie byłbym pewien, czy nie. Przynajmniej teoretycznie jest to możliwe. Jednak w praktyce raczej sobie odpuścili taką opcję. Nie ma jednak pewności, czy po awarii sprzętu będzie w ogóle możliwe przywrócenie oryginalnej wersji biosu - a wtedy na pewno wykryją. |
Cytat:
A i ze sprawdzonym VS02 Mount Rainer dziala doskonale - tylko szczerze mówiąc nie wiem co jest w takiego rewelacyjnego jak dla mnie to zwykly pakieciak i tyle, wypalam juz płyki od jakichś 5-6 lat i może ze dwa razy używałem nagrywania pakietowego. A tak w nawiasie swojego Liteona przerobilem po ok. 5 minutach po zainstalowaniu w kompie, ale nie ze względu na Mount Rainer'a czy szybkośc x48 ale ze względu na tryb CAV - wierzcie mi to jest największy plus :). Pozdrawiam i życze miłych przeróbek tego fajnego sprzęciku, gorąco polecam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:31. |