![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3 | |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Cytat:
Wiele się mówi o Feurio.A ja nie wiem jak wypalic w Feurio cos co mam już na twardym.I co?Grzeniu,czy BGN by mi powiedzieli,ale boję się zapytac,bo moze mnie odeślą do wyszukiwarki - i perwnie słusznie. A tak w ogóle miło,że o tej porze jestes na Forum,przecież to piątek. Za dużo tego Kilkenny wysłal pewnie Zetoxa-pozdrawiam. Nioe mam Gadu..itd. o mi się nie chce pamiętac tylu haseł,itd. Może masz jakiis adres gdzie mogę se p[ogderac po nocy? Byłbym wdzięczny. A tak w ogóle,lubię wiedziec z kim rozmawiam.ą profile bez konkretóww są dla mnie ...nie. Niestety mam dość mocna głowę /słabszą niestety od SIDA/ i w efekcie doposazam siię przed snem na Forum - zresztą lubię tu wpadac. A to Mapsajm coś fajnego skrobnie,a to ZIP,czy Tamgoo mnie w czyms oświeci,a to BGN zajątrzy swoim fajnym jadzikiem,a to Pedros,OldGrindoo,Cana,Zetoxa i inni oldboje czymś rozśmieszą- i jest pyszka. O kurde,ale by sie chciało z kimś pogadać,ale Brzuszkowa,nauczona rachunkowym doswiadczeniem,zabiera mi telefoun przed imprią, i..kicha. A gadać sięchce. BTW Barez,czy móghłbyś mi wysłać wszystkie możliwe kraki jakie posiadasz-nie ściemniaj-troche masz.Kumplusiu drogi-dawaj. Kończy mi sie Steffl,niestety Diskovery i Planet też się kończą,Polsatu nie oglądam,czs umierać! AAAAAAAAAA!!!!!! jeszce pozdrawiam Jacoba. Ps.Bartez-nie banuj tego.Tez kiedys będziesz nie tego - obiecuje,że wtedy ja taż Cie nie zbanuję. |
|
![]() |
|
|