![]() |
Cytat:
co do umieszczenia linku do cracka to zgodnie z tym co napisal misiek4 w ponizszym poscie http://www.cdrinfo.pl/cgi-bin/Ultra/UltraBoard.cgi?action=Read&BID=4&TID=988&SID=14875 1 <ciach> zgodnie z zasada co nie jest zabronione to jest dozwolone linki zawsze mozna umieszczac <ciach> nie umieszczam cracka ale link do niego (pewnie kazdy juz go ma ale to tak na przyszlosc jakby sie kto pytal) http://one.megagames.com/pcgamefixes/HEROES.OF.MIGHT.AND.MAGIC.4.10.ENG.DEVIANCE.BACKUP CD.ZIP czy dziala nie wiem - sciagnalem - wypalielm i ludzie sie nie skarza jeszcze pzdrwm Niktia_Bennet |
Cytat:
pozdro |
Jak to zrobiłeś na orginale niemogłem tego zrobić, ani na piracie? Czy cosik źle robie ???
|
nic, tylko zaistalowałem i tyle / i na piracie i na oryginale /
ale nasuwa mi się pytanie czy mówimy io tej samej poprawce / ta do której się odnosi mój wcześniejszy post o tym że jest, to ta o ktorej teraz pisze / aha, sys to niesławny ;) winxp aha2, w texcie podczas istalacji pisze że zatrzyma się jak dobrze pamietam na 28% na dłuższą chwile ale tak swoją drogą to nie widzę prawek poza językowymi / nie ma juża przynajmniej nie zauważyłem błędów w opisach / pozdro |
Na Teacu CDW54E przegrałem z oryginału grę Twierdza (SD 2.40) i działa bez zarzutów. A Heroes 4 nie umiem bo jest już SD 2.5
|
Cytat:
|
Clone 4.0 na moim LG x24 poszedl ja burza, nie mialem zadnych problemow...
Pozdrawiam |
mam maly problem.
nie moge sobie przegrac gry heroes IV. w programie wszystko gra, ale jak chce sobie zagrac to wypisuje mi, zebym wysunal plyte i wsunal z powrotem.to nie przynosi skutku. jak mam skonfigurowac clonea aby przegrac dobrze. Moja nagrywarka to TEAC 8\8\32 |
Mój model nagrywarki to: CD-W58E
Pomozcie mi.najlepiej jakbyscie mi podali szczegolowy opis co mam zrobic. |
sciagasz najnowszego clonacd 4.0.0.1 , ustawiasz jako obraz plyty na Game i nagrywanie rownierz Game ... u mnie na lg x16 przegrywala sie jedna plytka 20 minut... pozdro
|
wyszła łatka do Heroes 4 PL 1.3
z SD 2.60. Jestem ciekaw czy lista nagrywarek się zawęziła ;) |
Próbowałem przepalić HOMM4PL na PLexie PW2410A i ni cholery.... nawet na najswieższym clonie..... Jest oczywiście inna metoda. Zrób obraz płytki w klonie i zainstaluj w demonie...... heh heh ale sie rymneło.
|
robiłem obraz najnowszym Clonem mam wypalarke LiteOn 24X10X40B z nowym bioskiem i "Hirołsów IV PL' ;-P dałem skopiować bez problemu...........!
|
Obraz 2 plyty po patchu 1.3 dziala dopiero w Daemonie 3.11
Poza tym HOMM IV ma dodatkowo zabezpieczenie ATIP, wiec zeby odpalic kopie z nagrywarki trzeba uzyc opcji Hide Cdr Media, tak jak kolega Nikkita sugerowal.Duzo gier ma ATIP'a dodatkowo, wiec w kazdym wypadku nalezy uzywac opcji HCDRMedia podczas uruchamiania z nagrywary. Nawet jesli po patchu jest SF 2.60 to i tak oryginalna plyta ma 2.51,wiec lista nagrywarek sie razcej nie zawezi. Pozdrawiam |
Z Herosami problem jest taki cd1 zero problema natomiast cd2 ma SD 2.51 CloneCD+ClonyXL radzi sobie bz problemu ( i nie tak jak pisał ktoś godziny raptem 12min) aaa moja nagrywara LG 12x . Cracki do polskiej wersji niestety nie pasuja z wersji inno języcznej problemy z dogadaniem sie niestety nawet patch do wersji 1.3 zmienie w/w plik. Jednak clone ładnie radzi sobie z tym SD aaa jeszcze jedno musicie odtwarzac płyte w cdromie bo gra ma jeszcze jeden feler sprawdza czy moze odczytac blok atip (Absolute Time In Pregrove) co potrafi tylko nagrywara jezeli mu sie uda wykżaczka ;( - ( ale od czego jest Clony w clonytray jezeli odczytujesz płyte w nagrywarce odchacz "ukryj CDRW" i po pieśni no i szukam sposobu na dogranie plików do obrazu zrobionego clonem tylko żeby nie gryzł sie potem z subkanałami - bo cracka do polskiej wersji jakos niewidac.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:56. |