![]() |
Cytat:
|
Cytat:
PS. moja LG x12 hula ślicznie od 3,5 roku, a jaki bufor, całe 8 MB :O |
Witam mam 10 miechów LG GCE-8524B właśnie padł a wypaliłem na nim około 150 płyt. Kumplowi też padła kupował krótko po mnie czyżby wadliwa dostawa (seria). :klnie:
|
Od 5 lat mam TEAC W58E (8x) i jak na razie trzyma się bardzo dobrze...
A najlepszy w tej nagrywarce jest odczyt... :serdusz: |
To ja napisze, ze moj bracik w ciagu roku ma juz 3 nowego BENQ (czy jak to tam sie pisze), a zeby bylo smiesznie to moze w sumie nagral z 100 plyt :|
Moj stary TEAC (4x) ma juz 4,5roku i teraz pali on u kumpla. A aktualny moj TEAC (40x) ma ponad 2 lata. |
u mnie do roku , mam juz 3cia :(
Acer CRW2010A - R.I.P TEAC W540E - R.I.P teraz LiteOn LTR-52327S |
Cytat:
Jakby mi 2 nagrywary tego samego producenta się posypały, to już bym się nad innym producentem zastanowił... |
Pierwsza nagrywara TEAC W58E - działa do dziś dnia.
Dostałem prezent na Gwiazdkę Nec-1100A właśnie padł po niecałych 2 latach (( :klnie: |
Cytat:
Przynajmniej wymienią Ci na nową, bo w końcu musisz mieć gware... |
Liteon LTR-52cośtam-taki padł po pól roku i bYe, bYe, heh, Plextor śmiga od tamtej pory bezproblemowo (Premium) - tzn. 1,5 roku.
|
Hmm, tak patrzę co piszecie, to też coś napiszę:). Pierwsza nagrywarka LG 8x, sprzedana po 1,5 roku, i chyba dziala do dzis czyli 3,5 roku juz bedzie miala:). Druga LG 16x, chulała ponad dwa lata, ale potem już nie chciała nagrywać 16x:(. Zamieniłem ram 128mb i kumpel dał mi swojego LG 16x i dopłacł;) i zyła u niego w stresie, mala hurtownia plyt audio:) Ok 1,5-2 lat i u mnie też chodzi jak nowa, a robi i za cd-rom i za cd-rw. Wniosek LG jest dobre, ale nie wiem jak z nowymi modelami, stare były bardzo udane, mój 8x miał buffer underrun protection:), wersja chyba z literka B;0. Następny w kolejce do zakupu jest NEC 3500A, oby wytrzymał tyle co LG, to się już będę cieszył. Pozdrawiam.
|
Cytat:
No oprocz tego oczywiscie jakies nowosci, ale co te gowniarze moga ... :) |
Cytat:
|
witam.
To ja jestem przy was cienki bolek,bo mój litek LTR 24102B wytrzymał tylko 2,5 roku.Na usprawiedliwienie podam fakt,że był katowany tylko oryginałami Sd1,2, 2,5 , 2.6, 2,7 , 2,8, 2,9, 3,1 , 3,2. CD Protector Vob,LaserLock, i inne.Łącznie około 1500 płyt. Giena |
Cytat:
Co on z nia robi? Nic nadzwyczajnego od czasu nagra jakas plytke (bardzo malo), troche pracuje jako czytnik no i to wszystko. Spawara wcale nie jest katowana. To moje TEACi sa od czasu do czasu pokatowane ;) i smiagaja lux :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:57. |