![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 | |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Thanatos - to ci sie dostalo ;-) takiego LOLa dawno na zadnym forum nie widzialem
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
on ci to napisal wyraznie, ze masz zly numer a skoro masz zly numer to logika nakazuje poszukac innego dobrego ...
|
|
|
#34 |
|
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
przepraszam, ze wtrace tak OT - owo, ale
chyba jeszcze w zadnym topicu nie widzialem takiego zageszczenia wladzy jak tu. Biedny ten kto wypowie nieodpowiednie slowa^_^
|
|
#35 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 01.09.2002
![]() |
Cytat:
Jezeli Ty tez jestes moderatorem chlopcze to bez urazy ale pisze ktorys raz z rzedu ze wypowiedz "tak to jest jak sie uzywa nielegalnego seriala" na moja logike znaczy co innego. Jeszcze raz pisze bez urazy bo widocznie ja to inaczej zrozumialem. A teraz info dla Sida. Wielkie dzieki dla Ciebie za to ze potrafisz normalnie odpowiadac na posty. A co do reszty ktorym sie wydaje ze madrze odpowiadaja to tak jak w reklamie "nie chce mi sie z Wami gadac" ![]() Na koniec dzieki za wszystkie odpowiedzi logiczne i te mniej logiczne Z powazaniem dla wszystkich. |
|
|
|
|
|
#36 | ||
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
to nie duza roznica ale biorac to na logike rowniez moge moderowac i nie tylko ... Cytat:
dla mnie w wypowiedzi Zbiega nie bylo nic nie logicznego i nie mialo to charakteru zlosliwej wypowiedzi ...
|
|
|
#37 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 01.09.2002
![]() |
Kolego BD dzieki za te wypowiedz. Mysle ze juz zbyt wiele zostalo powiedziane na temat tego posta ale najwazniejsze ze uzyskalem odpowiedz na moje zapytanie.
Dzieki wszystkim. |
|
|
|
|
#38 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
amen
tyle pisania z powodu zlej interpretacji... szkoda nerwow teraz najfajniejsze - w tym topicu 'wladze' reprezentowali: Bartez BD Sid'u Thanatos Zbieg to prawie 70% calej zalogi... niezle ![]() a teraz peace...
|
![]() |
|
|