![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.02.2003
![]() |
![]()
Na wstepie chce sie ze wszystkimi przywitac i mowie "Czesc!!!"
mam dosc nietypowy problem ( tak mi sie zdaje ) , mianowicie : Posiadam nagrywarke LG 12X CED 8120B ( nero pokazuje Gold Star ![]() Jeszcze przy wypalaniu z tym pier*** imagiem nie robie "zakonc CD" z gory dzieki p.s. jeszcze jak ostatnio nagralem imaga , oczywiscie sie niewypalil to pozniej dogralem kilka plikow. okazalo sie ze moja nagrywarka widzi tylko te dograne pliki a CD ROM widzi tylko wypalonego w czesci imaga ( znaczy sie wszystkie pliki widzi ale tylko niektore chodza ). Prosze o wyjasnienie . |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mozna troche jasniej? |
![]() |
![]() |
#3 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Albo to taka pora, ale nie wiem o co ci chodzi. Czy moglbys napisac dokladnie z czym problem? Bo to prawie dzial na wesolo.
|
![]() |
![]() |
#5 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Tak myślałem i myśłałem ..ale nic nie pisałem bo myślałem że ja nie rozumiem albo jestem ebe...ale widzę że nie jestem sam...
O co chodzi z tymi imagami... ![]()
#6 |
Nowy na forum
![]() |
1. Robie imaga plyty
2. Proboje go wypalic 3. Nie wypala sie plyta ( tylko wtedy jak chce wypalic imaga ) 4. Nie wiem dlaczego ![]() 5. Prosze o pomoc 6. Dziekuje !!!
#7 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A jak ty nagrywasz tego imaga w nero? Bo powinien miec format *nrg i nagrywasz go poprzez plik->nagraj plik obrazu i o ile pamietam to nero chyba domyslnie zamyka plyte po nagraniu obrazu wiec nie da sie juz nic dograc na tej plycie. Pisze to z pamieci i jesli sie myle to mnie poprawcie (a dawno nie nagrywalem obrazu w nero). Mozesz tez go podmontowac w jakims wirtualnym napedzie i zgrac w locie na plyte. Tak robiles i nie wychodzi?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 27.01.2003
![]() |
ja wymiekam.... pszczoła niestety jak lubie pomagać to tak pokręciłeś że ja bym tego lepiej nie ujął ...
a ten text na końcu " proszę o wyjaśnienie" to już przypieczetował cały tn topic ![]() ![]() ![]() ![]()
#9 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
mozna odznaczyc to zamykanie plyty. tylko ze zadna plytka mi sie z imaga w pelni nie nagrala. W czym tkwi problem ![]() ![]()
-------------- Pozdrawia: Pszczoła -------------- Ostatnio zmieniany przez Pszczola : 11.02.2003 o godz. 00:29 |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
![]() Jak cie zle zrozumialem to przepraszam !!!
-------------- Pozdrawia: Pszczoła -------------- Ostatnio zmieniany przez Pszczola : 11.02.2003 o godz. 00:41 |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 27.01.2003
![]() |
mniemam ze błedem jest buffer underrun
![]() zanczy ze dane za wolno spływają (może to kłopoty z dma) jaki masz system ?
#12 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
WinBlows '98 SE Nagrywam na pelnej predkosci ( 12X ) , moze poprobuje na wolniejszej ![]() czy jak poprobuje na CD-RW i pojawi sie blad to czy plytka do wywalenia , czy jak sie wyczysci to bedzie chodzila ![]()
![]() |
#14 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
moze wina lezy w wersji NERO 5.5.10.0
![]() acha nie podąłem wersji najnowszego nero 5.5.10.7b
#15 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
No nie wiem. Miałem tę nagrywarkę i z dysku z imaga to spoko można nagrywać x12. Oczywiście o ile dma, defragmentacja, wyłączone antywiry z tła, wtedy będzie bezpieczniej, ale żeby transmisja nie wydoliła na 12x
![]()
|
|