![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.11.2000
![]() |
Incd
Witam!
Od jakiegoś czasu wystepuje u mnie problem z odświeżaniem katalogów CD. Otóż, gdy włożę jakąś płytkę do napędu, a potem ją wyjmę, następnie włożę drugą to wyświetla mi się zawartość poprzedniej. Po odinstalowaniu najnowszej wersji INCD 41021 problem ten nie występuje. Czy jest to sprawa ustwień, jeżeli tak to jakich? Czy może sprzętu. Mam 3 napędy CD na wszystkich występuje ten sam problem. System to WinXPProf.SP1 i zainstalowany fAspi 1.8 Robert |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
odswierz okno "moj komputer" przy wyciagnietej tacce z nagrywary i potem 2 raz jak wlozysz ta druga CD - to jest najprostrzy sposob
swpja droga - gdzies w incd albo w windzie siedzi bug |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.11.2000
![]() |
No tak,ale czy u kogoś po zainstalowaniu INCD wystąpił podobny problem z odświeżaniem, bo nie wiem juz czy z rezygnować z Nero i INCD ( przy 6 nie da sie zainstalować starszej wersji InCD) i powrócić do winOnCD i directCD. Może istnieje sposób rozwiazania tego problemu, oprócz tego który podałem wyżej?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.06.2002
![]() |
Dokładnie miałem ten sam problem musiałem odinstalować InCD 40121 na wersji 4017 tak nie miałem, miałem go zainstalowany pod nero 6 i na takiej samej konfinuracji systemowej co Ty.
|
![]() |
![]() |
|
|