![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Teac 16x superzagadka, kto odpowie ?
Czesc
Jak ktos odpowie mi na te zagadke to stwiam browar ![]() Ja sie juz glowie i kombinuje 3-ci dzien i ***. Znalazlem w koncu to forum i moze ktos bedzie wiedzial.... ?? Oto jaki mam problem z Teac'em 16x CDRW. Mam 2 dyski twarde. Jeden 3 GB, drugi 20 GB. Na obydwoch te same konfigi i ten sam system (win 98). Gdy jade na dysku mniejszym, Teac nagrywa plyte ok, bez problemu (testowalem na Nero, CloneCD, Disc Juggler) w czasie regulaminowym, tzn. tyle ile powinien nagrywac (dluga plyta okolo 6 minut). Sytuacja odnosi sie zarowno do kopiowania w locie (z cd-romu na nagrywarke), jak i z dysku hdd na nagrywarke. Natomiast gdy odpale kompa z wiekszego twardziela to Teac nagrywa identyczna plyte okolo 12-13 minut, czyli dokladnie 2x dluzej niz na mniejszym dysku. testowalem na tych samych programach, zarowno w "locie" jak i z dysku. Zarowno na mniejszym jak i wiekszym twardym mam system plikow FAT32 czyli standard, obydwa sa Primary Master czyli tez standard, te same konfiguracje, te same windowsy, slowem identyko poza pojemnoscia. Jestem juz bardzo zirytowany cala sytuacja i bede po nogach calowal tego, kto poda jakas koncepce rozwiazania tego problemu i gdy ona zadziala. Do dzis bylem pewny, ze nie ma rzeczy w PC z ktora bym sobie nie poradzil, ale wlasnie dzis podnosze rece do gory i mowie: poddaje sie ! Help me :-) Dzieki.... wqrwiony blittz..... |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|