![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Jak moge nagrac plyte cd-audio?
Chcialbym sie dowiedziec jak moglbym nagrac se plytke odtwarzana w wiezy z moich mp3 ? Jak to zrobic i co jest do tego potrzebne. Z gory dziekuje
|
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
RTS Widzew Łódź
Data rejestracji: 07.07.2000
![]() |
ty tak pytsz naprawde, czy zartujesz
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
hcialbym sie dowiedziec jak moglbym nagrac se plytke odtwarzana w wiezy z moich mp3 ? Jak to zrobic i co jest do tego potrzebne. Z gory dziekuje[/quote]
wiesz tego nie wiedzieć to naprawde trzeba być ******* ale skoro jesteś początkujący moge ci pomóc ale najpierw podaj nazwe programiku w którym smarzysz naleśniki Najlepiej gdyby był to nero bo znam go najlepiej wtedy powiem co jak gdzie i kiedy |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.04.2002
![]() |
A ja ci moge pomóc w WinOnCd 3.8.
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.08.2001
![]() |
mam pytanie
probowalem z pliczkow mp3 zrobic plytke audio ale po wypaleniu jej sprzet audio jej nie widzi, cd-rom jej nie widzi , tylko nagrywarka. Probowalem odpalic po winampem ktorys z nagranych utworów- cisza. i do tego utwory dziwnie krotkie?. Spróbowalem tez najpierw przekonwertowac mp3 do wave ale efekt koncowy ten sam. wszystko to za pomoca Nero i Acer'a edit pod innym softem efekt ten sam! pozdrówka bartula |
![]() |
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Może to zabrzmi banalnie ale może nie wybrałeś w opcjach przy nagrywaniu "Audio CD" tylko "ISO"?
#7 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
przekonwertuj czymkolwiek do wav'a next sprawdź czy są ok / tak dla pewności
![]() pozdro
#8 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.08.2001
![]() |
Cytat:
Włożona w tym samym kompie do CD-romu : nie widzi jej wogóle ![]() Włożona do wieży -> komunikat "no disc" natomiast drugim kompie (laptop) plytka widziana jest jako AUDIO i poprawnie odtwarzana JAkies sugestie ![]() pozdrówka bartula |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
Może CD w twoim kompie jest strszej daty i nie lubi smażonych naleśników? Spotkałem się z tym przy napędzie 24x. W ogóle nie widział palonych płytek audio i data. To samo może dotyczyć compactu. Czy użyłeś CDR czy CDRW? Mój compact nie widzi CDRW (no disc) sformatowanych na 650MB i zapisanych jako Audio.
Pozdrawiam Kros |
![]() |
![]() |
|
|