![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.02.2002
![]() |
Jaj mam taki pomysł jeszcze z czasów kiedy bufferproofa nie było i płytki się waliły jedna za drugą. Otóż nie zawsze trzeba było je wyrzucać do kosza. Jeżeli sesja, którą się nagrywało nie zajmowała całej płytki to można było po awarii nagrać kolejną sesję, a walnięty kawałek wyglądał "pod światło" jak ...
pozdrawiam Jacek Szpyrka |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Gość
|
Chodzilo mi raczej o cos podobnego jednak nie to ten odstep to ma byc miejsce niezapisane. Juz umiem zrobic te krazki, widac kolejne pierscienie ale niestety sa to zapisane fragmenty a musza byc nietkniete laserem
ps: Mam do was pytanie czy da sie wypalic pol sciezki ? (np tak aby zapisac polowe symetryczna krazka? tak jak go bym zlamam na pol to jedna byla by zapisana tylko a 2 czysta ?) |
![]() |
#18 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.02.2002
![]() |
No przecież właśnie o tym pisałem. Jeżeli zaczniesz nagrywać sesję i zrobisz awarię (np. wciskając reset) to uzyskasz to co chciałeś.
pozdrawiam Jacek Szpyrka ps. Sposoby na awarię lepsze od reseta pozostawiam jako ćwiczenie do samodzielnego wykonania. |
![]() |
![]() |
#19 | |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Cytat:
![]() program mi sięteż podoba tylko braknie wyzwań ./ no chba ze wyłapywanie epigonów co to zabezpieczają soft po kątach ![]() pozdro
![]() |
#20 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
powinien ktos stworzyc program do nagrywania plyt artystycznych.
np. gwiazdki, pierscienie, spirale itd mozna bynawet obrazki wypalac. tylko jak ![]() papa. |
![]() |
![]() |
#21 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
nie czytasz newsow sony cz cos tam wprowadza na rynek nagrywarke ktore na niezapisanej czesci plyty bedzie potrafila wypalac rozne obrazki wiec nie potrzeba szukac jest tylko jeden zonk troszku to kosztuje pare ladnych zer tylko za cholere nie moge sobie przypomniec kiedy to bylo na cdrinfo a w archiwum jakos nie znalazlem
![]()
![]() |
#22 | |
Gość
|
Cytat:
Myslalem o zrobieniu programu (assembler) ktory umie tylko wypalic gwiazdke i nic wiecej ale nie bardzo moge znalezc potrzebne przerwania. |
|
![]() |
#23 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#24 | |